valkoiset koristeet 13.

yleinenTags:

Heippa! Käytiin ihailemassa toistamiseen Stockmannin jouluikkunaa ja Matilda tapitti sitä haltioituneena monta minuuttia. Nappasin reissulla muutamia kuvia valkoisista koristeista, joita tuntuu näkyvän paljon. Ihastuin siskollani hänen valkoiseen kuuseen ja kauniisiin koristeluihin jotka hän oli asetellut. Valkoinen on ihanan puhdas, raikas ja erilainen väri mitä perinteinen joulutyyli yleensä on tummanpunaisineen ja vihreineen. Tänä vuonna ei hankita kuusta lasketunajan ja muiden joulukiireiden vuoksi, mutta ensi vuonna ehdottomasti. Yritänkin aleista metsästää ne kauneimmat ja hienoimmat koristeet ensi vuotta varten. Tällä hetkellä mielessä on valkoista, kultaa ja hopeaa, mutta kerkeääkö mieli muuttua sitten vuoden aikana..? Luultavasti 😀

Mitä tykkäätte valkoisista koristeista? <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Jenny 13.12.2015

  Valkoset joulukoristeet on mun mielestä tosi jees! Just semmosta mukavaa vaihtelua niihin perinteisiin väreihin, ihan niinku itse jo mainitsitkin! Viime aikoina täällä blogissa on ollu tosi kivoja sekä monipuolisia postauksia, joita on ollu ihan superia lukea 🙂
  Mukavaa loppuodotusta ja ihanaa joulua teille!

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.12.2015

   Niinpä!
   Hei kiva kuulla, että sisältö miellyttää :))
   Ihanaa joulua myös sinne <3

   Vastaa