timanttineule 14.

yleinenTags:

Moi! Näissä kuvissa päälläni on ”timanttipaita” kuten Matilda sitä kutsuu. Pitkin päivää hän osoitteli neuletta huuli pyöreänä ja toisteli timantti sanaa. Taitaa olla koristeet mieleen. 🙂 Mahan kasvatus hoituu tasasella tahdilla ja vauva on todella aktiivinen. On ihana tietää, että pikkuisella on kaikki hyvin, kun hän muistuttaa itsestään pitkin päivää.. Kuitenkin tila alkaa jo todella loppumaan kesken, joten potkut ja liikkumiset tuntuu jo aika mojovalta. Saas nähdä rauhottuuko meno ollenkaan ennen laskettua aikaa.

 Eilen vietettiin pikkujoulua tyttöporukalla meillä ja saatiin ensilumi maahan juuri kun kaikki saapuivat. Muutamien lapset olivat mukana ja hehän väsäsivät pihalle lumiukon! Toivotaan, että valoa riittää maassa edes hetken. Tasan kymmenen päivää jouluaattoon.. <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Mimmi 14.12.2015

  Moi! Onko sulla pienempi maha nyt kun matildaa odottaessa? Näytät vaan todella pieneltä siihen nähden että oot viimesilläs! 😮 ilmeisesti hyvin oot jaksellut mahan ja matildan kanssa kun jaksat touhottaa noinkin paljon? 🙂 tosin sen taaperon kanssa touhottaessa ei sitä omaa olotilaansa niin kauheesti ajattelekaan 🙂 ihanaa joulun odotusta sinne <3 täällä ehkä äiti odottaa joulua enemmän kun lapset 😀 3,5 v esikoinen kun on sen verta iso jo ja niin kovin odottaa joulua ja nimeomaan joulupukkia, niin itsekin tänä vuonna oon niin innoissani 🙂 ps.on ollut ihana tää sun joulukalenteri tyylinen postaus kun joka päivä saa lukea jotain ja usein päivän aikana käynkin tarkistamassa josko tän päivän luukun sais jo avata 😀 <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.12.2015

   hehee, kyllä täytyy myöntää että kuvat ovat tässä kohtaa suopeita. 😀 maha on kyllä ihan komean kokoinen ja meneekin keskikäyrän yläpuolella 🙂 Ihanaa kyllä kun joulu tulee <3 Kaikkea hyvää sinne! ja mukava kuulla, että sisältö on miellyttänyt!

   Vastaa
 2. Sanna 14.12.2015

  Hei!
  Kiitos, hyvästä blogistasi. Olen nyt noin vuoden verran seurannut teitä ja nyt vasta uskaltauduin kommentoimaan. 🙂 Kuten jo edellä mainitsin hyvästä blogista, tuot päiviini iloa. Löydät arjestasi aina jotain positiivista ja olet saanut minutkin ajattelemaan positiivisesti. Kiitos!

  Vastaa