vauvan tarvikkeet 21.

yleinenTags:

Moi! Joulutohinoiden ohella meillä on hankittu kaikkea mahdollista pienokaista varten. Melkein kaikki löytyy jo ennestään, mutta muutamia lisähankitoja on pitänyt tehdä. Matildan kohdalla lainattiin monia tavaroita ystäviltämme, mutta tällä kertaa meillä tulee pikkutavarat samaan aikaan käyttöön. Mikäs sen ihanampaa! Hankintalistalla on ollut turvakaukalo, vauva-ajan toppapuku ja tuplarattaat. Loput listasta onkin pienempää käyttötavaraa, kuten märän estolakana, tutteja, harsoliina yms.. Nyt ollaan saatu kaikki isot hankinnat tehtyä ja vauvan korisänky odottaa pedattuna pienokaiselle. Mielestäni nuo vanhat korisängyt ovat ihania kehtoja vauvan ensimmäisille kuukauksille. Joskus myös haaveilin katosta riippuvasta kehdosta, mutta käytännön syistä sellaista ei ole tullut hankittua. Varmasti ihana myös sellainen.

Turvakaukalo on käytännöllinen ja mielestäni aika iso hankinta ajatellen vauva-aikaa. Ainakin viimeksi koin turvakaukalomme ihan parhaaksi, sillä sitä oli helppo kuljettaa kevyen painonsa vuoksi. Kokemusten perusteella tiedettiinkin heti mihin merkkiin päädytään ja valittiin sama turvakaukalo myös tulevalle vauvalle. Lekmerin sivuilla löytyy liuta turvakaukaloita ja sieltä löytää myös hyvin tietoa merkeistä ja kaukaloiden ominaisuuksista. Valitsimme väriksi mustan, vaikka aluksi kyllä ihailin muitakin värejä. Kuitenkin päädyin mustaan, kun vauvalla/lapsella usein tuppaa olemaan jos ei värikkäitä vaatteita, niin ainakin puruleluja, vilttejä tms. Edellinen turvakaukalo palautui kaveripariskunnallemme ja se tulee heillä pian käyttöön.. 🙂

Tuplarattaat ovat seisseet viime viikot olohuoneessamme kasattuna ja ollaan aina välillä ajeltu niillä pitkin kämppää. Matildan mielestä tämä on superkivaa puuhaa! Päädyimme Bugaboon Donkey Duo malliin, josta kirjoittelen teille pian erillistä sneakpeak postausta. Käyttökokemusta mulla ei vielä ole, mutta pian sekin asia korjaantuu.

Nyt kun kaikki isot palaset ovat paikallaan, on ihanaa keskittyä niihin pieniin hömppäjuttuihin. Vaatteiden viikkausta ja vaipanvaihtopisteen koristelua tiedossa. Mukavaa alkanutta viikkoa! Me suunnataan jouluiseen Porvooseen. <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(turvaistuin-Lekmer/saatu)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. taskuapinat 21.12.2015

  Maxi-cosilla ihan parhaat kaukalot.
  Meillä oli Jannikalla ekana britax kaukalo joka jäi 4kk iässä pieneksi 🙁
  Sit ostettiin käytettynä maxi-cosi joka oli meillä esikoisella käytössä. <3
  Nyt molemmat käyttää Cybex isis istuinta. Aivan mahtavia istuimia ja molemmat tykkää.
  P.s.meillä sama pupu =)

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.12.2015

   Kiva kuulla, että tekin ootte tykänneet 🙂 Ihanaa joulua <3

   Vastaa