sisarusrakkaus

yleinenTags:

Moikka! Matildalle syntyi viikko sitten pikkusisko ja monet teistä ovat kyselleet hänen suhtautumisestaan uuteen tulokkaaseen. Kaikki on mennyt tosi hyvin, niin kuin osasimme arvella. Pikkusisko on saanut ison määrän halauksia ja pusuja. Matilda touhuaa ja leikkii totuttuun tapaan, eikä mitään mustasukkaisuutta ole ilmennyt (..ainakaan vielä :D). Meillä on myös käynyt paljon perhettä ja ystäviä kylässä, mikä on ollut kiva juttu myös Matildan kannalta. Tänään satava lumi ilostuttaa tyttöä taatusti!

Itselläni on kolme sisarusta ja en osaa kuvailla kuinka suurena osana he ovat olleet elämääni, kasvamistani ja kaikkea mitä vain voi kuvitella. Sisaruksen ero ystävään on se, että heidän kanssaan on jaettu niin paljon. Sisarus ymmärtää yleensä pelkästä katseesta, hän tietää heikot kohtasi, parhaimmat vahvuutesi ja on aina vierelläsi. Sisarusten kanssa käydään ne kovimmat väännöt ja riidat, mutta mikä muu olisi niin kasvattavaa.

Vuoden parin päästä meidän tytöt leikkii, tappelee, rakastaa ja vihaa toisiaan täysillä. Se mikä on mielestäni kaikista parhainta, heillä on aina toisensa. Näihin tunnelmiin.. rauhaisaa päivää. <3Sara

Manna-sister *ihana kappale

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Ihanaa, että teillä on alkanut arki niin hyvin! Toivottavasti jatkossakin se sujuu ilman suurempia ongelmia 🙂 Täälläkin kovasti nyt haaveissa on Lilianille pikku sisarus. Toivotaan, ettei kauaa tarvii odottaa, sillä oon aika malttamaton sen suhteen 😀 Lilianista huomaa jo nytten kuin hyvä isosisko hänestä tulis, sillä hänellä on ehkä pahempi vauvakuume kuin kellään meistä, sillä on ihan uusien pienten serkkujen lumoissa 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.01.2016

   voi ihanaa <3 Kyllä teillekkin varmasti pian nyytti tulee 🙂 Kaikkea hyvää!!

   Vastaa
 2. taskuapinat 04.01.2016

  Moikka, ja hyvää uuttavuotta koko perheelle!
  Ihana kirjoitus sisaruksista.
  Iloista lukea että Matilda suhtautuu innokkaasti uuteen tulokkaanseen. 🙂
  Mites Lila on ottanut asian?
  Kiva lukea millaista on, kun on siskoja.
  Itselläni on 4 pikkuveliä ja itse olen joukon vanhin ja ainut tyttö 😀
  Vanhin velini on ehkä kärsinyt tästä eniten, mm: on joutunut pukeutumaan prinsessa mekkoon sekä käyttämään paplareita 😀
  Muuten itseltäni on jäänyt nämä siskos jutut välistä.
  Ihanaa alkavaa vuotta teille ♡ ja voimia tyttöjen ja Mikon kanssa 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.01.2016

   Kiitos <3
   Hei aika hienoa, että sulla on noin monta pikkuveljeä! 🙂
   Ihanaa alkanutta vuotta myös sinne!!

   Vastaa
 3. Sanna 05.01.2016

  Hei paljon onnea vielä teille perheenlisäyksestä <3 Ihanaa varmasti Matildalle saada pikkusisko ja yhden siskon omistavana yhdyn kyllä puheisiisi sisarussuhteista! 🙂

  Vastaa
 4. Johanna 07.01.2016

  Moikka!
  Hieno kuulla, että alku on sujunut ongelmitta 🙂 Olen mielenkiinnolla seurannut blogista odotustasi, koska minulla on laskettuaika tämän kuun lopulla ja esikoisemme täyttää helmikuussa 2v. Melko saman ikäisiä siis nämä lapsukaisemme 🙂
  Kaikkea hyvää teidän perheelle jatkossakin!

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.01.2016

   oi teillä on jännät ajat edessä! 🙂 Ihanaa loppu odotusta ja mukavaa jos seurailet täällä jatkossakin <3

   Vastaa