vuosi 2016

yleinen

Heippa!

Selailin viime vuoden kuvia ja nämä on napattu 2015 keväällä juuri ennen lenkille lähtöä. Oon niin innoissani, että kohta pääsen taas vetämään treenihousut jalkaan ja ulkoilemaan kunnolla. Olin loppuraskauden huonovointinen, enkä pystynyt liikkumaan kovinkaan ketterästi. Nautin niin paljon siitä, että arkiset askareet sujuu nyt ilman ongelmia, joten en voi edes kuvitella mitä lenkillä käynti saa aikaan. Tietty pitää aloittaa varovasti, koska kunto ei ole mikään parhain mahdollinen. Odotankin tältä vuodelta lasten kanssa yhdessä oloa, ulkoilua ja ylipäätään hyvinvointia. Hyvää ruokaa, liikuntaa ja seuraa. Vähemmän telkkaria, voivottelua ja passiivisuutta. Yritän tänään koota synnytykseen liittyvät kysymykset postaukseksi ja palata niiden kanssa huomenna asiaan. <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(takki-adidas/saatu, housut-adidas/saatu, kengät-nike)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. mari 04.01.2016

  moi sara!:) onnea lapsen johdosta♥ miten teijän koira on ottanut vastaan vauvan ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.01.2016

   Kiitos <3 Lila on ottanut tosi kivasti vauvan vastaan, kovasti haluaisi nuuhkia ja pusutella!

   Vastaa