sneak peak

yleinen

Moikka! Tänään pakkset ovat hieman hellittäneet ja päästiin käymään vaunulenkillä. Tässä vähän vihiä siitä mihin rattaisiin päädyimme.

-Bugaboo Donkey Duo

-all black

-shiny chevron

Mehän mietimme Bugaboon ja Bumbleriden välillä ja päädyin olemaan molempiin valmistajiin yhteydessä. Bugaboon väki yllätti minut todella lämpimällä, ammattitaitoisella ja ystävällisellä vastaanotolla. Sain heiltä rattaat käyttöön ja vapaat kädet kirjoittaa niistä. Tämä on mielestäni tärkeä pointti, koska silloin lukijan ei tarvitse miettiä onko kyse vain pelkästä mainoksesta. Kiinnostaako teitä erillinen vaunupostaus mihin listaisin + ja -..?

Kivaa sunnuntaita! Me suunnataan kummitytön synttäreille! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Avatar Jenni 10.01.2016

  Kiinnostaa kovasti tietää plussat ja miinukset. Haluaisin myös meille bugaboot, mutta ne on liian kalliit. Opiskellessa ei ole kertynyt säästöjä 🙁 Haluaisin tietää onko vaunuissa mielestäsi hinta/laatu suhde hyvä ?

  Vastaa
  • Sara Parikka Sara Parikka 12.01.2016

   Hintaa rattailla todellakin on… ja silloin niiltä kyllä vaatiikin paljon. Toivottavasti pystyn mahd hyvin kertomaan ovatko ne hintansa arvoiset!

   Vastaa
 2. Avatar Elsa 10.01.2016

  Bugaboot on ihan mahtavat, kun niihin tottuu ja oppii käsittelemään 😉 Mäkin mietin että oisin yhteistyönä niitä ainakin osaksi pyytänyt, mutta sitten ostin lopulta itse donkeyt.

  Teillä oli muistaakseni buffalot aiemmin?

  Onnittelut vielä uudesta prinsessasta talossa ♡ Teilläkin on naisvalta siellä 😉

  Vastaa
  • Sara Parikka Sara Parikka 12.01.2016

   Joo, luulen että tullaan tykkämään bugaboo rattaista tosi paljon 🙂
   Kiitos <3 jep, mikolla riittää tyttöjä jaloissa 😀

   Vastaa
 3. Avatar E 11.01.2016

  Hyvä valinta! Meillä on buffalot ja etenkin ratasosaan olen supertyytyväinen. Kantsii hankkia lisävarusteista HP-pussi ja kesäkuomu 🙂 Ne on musta parhaimmat.
  Suuret onnittelut vauvasta! Blogisi perusteella teillä näyttää lähteneen arki hyvin käyntiin. Olisi mukava kuulla lisää, sitten kun ehdit! Imetätkö? Nukkuuko vauva öisin? Hyvää jatkoa 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka Sara Parikka 12.01.2016

   Okei, kiitos vinkistä 🙂 ja kiva kuulla että ootte ollu tyytyväisiä.
   Kiitos <3
   kirjoittelen blogissa jatkossakin meidän vauva-arki juttuja 🙂

   Vastaa