terassi

yleinenTags:

Heippa! Terassin siivous oli yksi asia minkä halusin tehdä ennen vauvan syntymää ja hyvä niin. Myytiin meidän sohva pois ja järkättiin tavarat niin, että tuplarattaita pystyy säilyttämään myös lasitetulla terassilla. Kevään missio olisi löytää jotkut kivat+kompaktit aurinkotuolit, sillä sohva tuntuu vähän liian raskaalta noin pienessä tilassa. En myöskään halua luopua fatboystä, koska lapset tykkää siitä niin paljon ja uskon että tulevina vuosina sitä tullaan käyttämään vielä entistä enemmän. Siirsin muutaman ruokapöydän tuolin lasitetun osuuden sisälle ja ne ovat nyt toimineet penkkeinä saunan vilvoittelussa tms. Ikean ruokapöytä ja tuolit ovat muuten palvelleet todella hyvin. Ne ovat olleet täysin säiden armoilla ja pysyneet siihen nähden uskomattoman hyvässä kunnossa. Hyvä hinta-laatu suhde!

Odotan kevättä myös pihan suhteen, koska viime keväänä kaikki hommat jäivät täysin kesken/tekemättä, raskauspahoinvoinnin takia. Tänä vuonna haluan tomaatit ja salaatin kasvamaan, sekä paljon nättejä kukkia. Tullaan varmasti viettämään pihalla paljon aikaa lasten kanssa. Mukavaa päivää! ps. kuvat napattu ennen tuota järkyttävää lumimyrskyä.. Nyt meidän piha on hautautunut lumeen. 😀

<3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *