kiharaa

yleinenTags:

Moi! Olin viime kuussa kampaajalla Beatissa ja siellä hiukseni kiharrettiin hoidon päätteeksi. Tytti opasti, että nyt muodissa ovat kiharat jotka tehdään keskelle hiusta, niin että latva jätetään suoraksi. Tykästyin erityisesti tähän tapaan kihartaa, koska hiusteni väriraja jää tämän avulla vähän piiloon. Nyt mulle onkin tullut vahva fiilis siitä, että haluan käydä värjäämässä latvaa vähän enemmän oman hiusvärini suuntaan. Siihen saakka kihartelen silloin tällöin tällä tyylillä. Oon huomannut, että kiharrus antaa kivasti myös volyymia hiuksiin ja saa ne näyttämään tuuheilta. Tällä kertaa en edes laittanut hiuksiin mitään suihkeita ja ne pysyi siltä hyvinä koko päivän.

Eilen pyörittiin kaupungissa ja täytyy sanoa, että Bugaboon tuplarattaat tuntuvat kyllä todella hyviltä. Kerään vielä hetken käyttökokemusta, jotta pääsen kunnolla jyvälle niiden ominaisuuksista. Kirjoittelen teille niistä tarkemmin vaikka ensi viikolla.

<3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

  1. elisa 14.01.2016

    Ihania kuvia ja postauksia teet 🙂 Onko sulla tyvi omaa väriä vai onko se värjätty lähemmäs omaa väriäsi? 🙂

    Vastaa
  2. Irina 14.01.2016

    Millä teet noi kiharat tai miten?

    Vastaa