viikko kuvina

yleinen

Hoi! Oon niin nauttinut, kun kovemmat pakkaset pysyttelivät poissa tämän viikon. Naureskelin Mikolle, että kuukausi sitten -12 olisi tuntunut jäätävän kylmältä,  mutta nuo -30 asteen pakkaset karaisti aika lailla talven kylmyyteen. Nyt tuo kymmenen asteen pakkanen tuntuu ihan mukavalla. Me tosin ollaan ulkoiltu säänmukaisissa kuteissa, joten kylmä ei ole senkään puolesta päässyt yllättämään. Matilda rakastaa edelleen lunta ja ylipäätään ulkona oloa. Ollaan käyty joka päivä pulkkamäessä/ajeluilla ja mä oon saanu siinä samalla sopivasti liikuntaa+raitista ilmaa. Vähän tyttöä tuntuu harmittavan, kun puistot ovat niin lumessa, että siellä ei voi oikein tehdä mitään. Onneksi on tuo pulkalla ajo!

Käytiin kaupungissa keskellä viikkoa ja löydettiin ihanat rottinkituolit meidän terassille. Just sopivan rennot löhöilyyn ja tarpeeks kompaktit tilaa ajatellen. Täytyy vielä googletella muita rottinkituoli vaihtoehtoja.

Alla puhelimeen kerääntyneitä kuvia viikon varrelta! Hyvää viikonloppua! <3Sara

ps. Mikko teki meille granolaa eilen ja vitsit miten hyvää tuli! Pitää laittaa tänne blogiin reseptiä asap! 🙂 viimeisessä kuvassa mansikoita, kaurajugurttia ja granolaa.

IMG_8232

IMG_8358

IMG_8372

IMG_8378

IMG_8381

IMG_8385

IMG_8387

IMG_8389

IMG_8392

IMG_8394

IMG_8398

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Johanna 15.01.2016

  Hei!
  Meillä myös donkeyn vaunut odottamassa toisen syntymää ja olisi mielenkiintoista kuulla, miten niiden kanssa pärjää talvella nukuttaa vauvaa ulkona (jos/kun nukutatte vauvaa ulkona tuonnempana). Se kuomu tuntuu niin ohuelta verraten esikoisen teutoneihin, joissa niihinkin laitoin villahuovan kuomun päälle kovemmilla pakkasilla. Emme ole vielä luopuneet noista esikoisen vanhoista vaunuista, kun jotenkin olen mieltänyt nuo donkeyt enemmänkin liikkumiseen ja kesäkäyttöön, olenkohan ihan väärässä!? Sen verran ollaan koeajolla käyty, että on huomattu kohta 2-vuotiaamme viihtyvän kyllä tosi hyvin kyydissä (vaikka ei normaalisti ole rattaissa istuja) ja onhan ne tosi ketterät työntää 🙂 Käyttökokemuksia siis odotellessa 😉
  Tuo lumentulon riemu on kyllä aivan ihanaa noissa taaperoissa <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 15.01.2016

   Hei mahtavaa, palaan pian asiaan postauksen kera 🙂 Ihanaa odotusta sinne <3

   Vastaa
 2. Christina Bäckman 15.01.2016

  Nämä postaukset ovat kyllä todella ihania❤️Niitä arjen pieniä ja suuria hetkiä??

  Vastaa
 3. Miia 15.01.2016

  Kivoja kuvia. Varsinkin tuo ensimmäinen on tosi söpö!

  Vastaa
 4. taskuapinat 16.01.2016

  Ihana toi Matildan toppapuku, onko mikä merkkinen? Näyttää niin tilavalta jä lämpöseltä. Jannikan toppapuku jäi taas pieneksi… viime talvena sama juttu….
  Nyt palailen takasin tänne, on ollut niin kamala ”kiire” pitänyt kilpailuttaa pitopalveluja ja juhlapaikka varata, mut nyt nää hommat rupee järjestyy ja aikaa kommentoida tänne.
  Hyvää viikonloppua koko perheelle ♡

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.01.2016

   Se on Reima tec. 🙂 On kyllä hyvä haalari! Tsemppiä sinne <3

   Vastaa