villakangastakki

yleinenTags:

Heippa! Kirjoittelinkin täällä siitä, että aleista olisi tarkoitus löytää uusi siisti villakangastakki. Edellinen on ostettu 2007 ja alkaa olla jo todella käytetty. Kerroin myös siitä, että en millään löytänyt ostosreissulta sopivaa takkia. Niinpä päädyin netin maailmaan ja googlailin eri vaihtoehtoja. Päädyin tilaamaan viime viikolla Mangosta -40% villakangastakin ja se oli kuin olikin sopiva. Ainahan se on ihan eri juttu tilata netistä, ilman sovittamista. Oon tosi tyytyväinen takkiin ja toivon, että se palvelee pitkään. Tavallisen mustan sijasta päädyin navy blue väriin ja ainakin vielä se tuntuu kivalta vaihtelulta. Täytyy myös kehua Mangon tilaussysteemiä, kun kaikki tapahtui niin helposti+nopeasti. Sai valita joko kotiin kuljetuksen 0e tai liikkeestä noudon 0e. Toinen huippu juttu oli se, että takille sai laskun 0e sekin, joten mun ei tarvinnut erikseen lähteä kaivamaan pankkitunnuksia tai luottokorttitietoja. Nämä pienet jutut on mun mielestä tosi merkittäviä nettishoppailussa. Helppous on kyllä ehdottomasti plussaa!

Näissä vermeissä kävin viime viikolla pyörimässä hetken kaupoilla.. Yksin! Oli ihanaa kierrellä ihan rauhassa ja löysin muutamia  kivoja juttuja. Nopsaa ikävä yllätti ja riensin kotiin. <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Laura 19.01.2016

    Takki näyttää kivalta! Onkohan sitä vielä myynnissä? 🙂

    Vastaa