Donkey DUO/MONO

yleinenTags:

Heippa! Lupailin teille postausta Bugaboo DonkeyDuon käyttökokeumuksista ja halusin toteuttaa sen mahdollisimman pian, sillä käsitin että muutamat teistä on juuri rattaidenosto aikeissa. Hintaahan rattailta tosiaan löytyy, joten varmasti on kiva kuulla onko ne mielestäni sen arvoiset. Ainakin itse oletan miltein täydellisyyttä, jos hinta on suolainen verrattuna muihin merkkeihin. Toteutan postauksen listatyyppisesti, jotta vältytään sillisalaatilta. Laittakaa lisäkysymyksiä kommenttina tulemaan, niin vastailen parhaani mukaan.

Kuvat ovat nyt Bugaboo Donkey monoista, kun olin vain vauvan kanssa kävelyllä. Blogissa tullaan varmasti enimmäkseen näkemään duo rattaat ainakin nyt parin vuoden ajan. Pian täytyy hankkia lisävarusteluna ainakin mukiteline. Kahvikuppi kulki kyllä suht vakaasti myös korissa.

Oon huomannut, että kaikissa rattaissa menee hetki, että ne tulee tutuiksi ja hiffaa miten niitä tulee käyttää. Joten kannattaa antaa hetki aikaa, oli rattaat sitten mitkä tahansa. Kaiken kaikkiaan oon älyttömän tyytyväinen näihin uusiin rattaisiin. Tässä listausta! 🙂

+ todella kevyet ja mukavat työntää

+pyörät on erittäin hyvät ja liikkuvat

+työntöaisaa voi säätää mieltymyksen mukaan

+selkeä logiikka, valkoisista klipseistä toiminnot tapahtuu

+kuomu tulee niin pitkälle, että ei välttämättä tarvitse mitään linaa (tässä kuvassa ferm livingin liina)

+mieletön ominaisuus on se, että vaunut saa sopivaksi 1 (mono) ja 2 (duo) lapselle, eli todella pitkä käyttöikä

+voi halutessaan työntää/vetää vaunuja kahdella renkaalla.. tämä toiminto on suunniteltu haastavaan maastoon, kuten hiekkaan tai lumeen.

+rattaisiin saa turvakaukalon kiinnitettyä ja voi myös hankkia seisomalaudan taaperolle. Tämä tullaan varmasti hankkimaan! 🙂 Sitten kesällä voidaan liikkua myös mono vaunuilla ja lisätä seisomalauta Matildalle.

+tuplakoossa olessa ollaan mahduttu kaikista ovista liikkumaan, ketterän levyset

+kaikki kankaat saa irti ja pesuun

+kaikki vaunuissa on loppuunasti mietittyä ja hiottua

+mielestäni hyvännäköiset vaunut ja kaunis design

-täytyy myöntää, että mietin päänipuhki miinuksia ja ehkä yksi liittyy vaunukoppaan. Se on aika isohko ja olenkin huomannut, että jotkut ovat ostaneet sinne sisälle erillisen vaunupussin. Toisaaltaan taas vaunukoppa on sen kokoinen, että vauva mahtuu varmasti pitkään siinä nukkumaan. Koppa ei onneksi ole painava, joten sitä saa helposti käsiteltyä.

-hinta. Itse tosin olen valmis maksamaan, jos kyseessä on hyvä tavara. Tämän tuotteen etuja on ehdottomasti sen pitkä käyttöikä ja hyvä jälleenmyyntiarvo.

-Duo mallissa tavarakori ei ole mikään älyttömän iso.. mahtuu kylläkin laukku ja ostoksia. Mono mallissa on sivu-tavarakori, jolloin tavaratilaa on paljon!

+/-haalistuminen auringissa? Tästä en ole kyllä yhtään varma.. mutta haalistuuko bugaboon kankaat helposti? Jos jollain on kokemusta, niin mielellään kuulisin, sillä kesällä tulee varmasti säilytettyä rattaita välillä auringossa. Omien bugaboo bee rattaiden kankaat ei ainakaan viime kesän aikana haalistuneet..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Emmi 21.01.2016

  Itse en käyttäisi mustia kuomuja kesällä. Kuumenevat kuitenkin auringossa… Haalistumisesta en osaa sanoa.

  Kannattaa liittyä fb Bugaboo kirppis-ryhmään. Sieltä saa mm. kivoja duunausideoita vaunuille. Hankin mm. nahkaiset suojat turvakaareen ja työntökahvaan. Ovat kivannäköiset ja suojaavat vaunuja mm. taaperon teräviltä hampailta 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.01.2016

   Aa, totta.. en edes tajunnut tota kuumenemista. Kiitti vinkistä 🙂

   Vastaa
 2. Laura 22.01.2016

  Mami gogo blogissa on kanssa todella hyviä käyttökokemuksia Donkey duo rattaista. Jos vaikka haluaa lukea toisenkin käyttökokemuksia.

  Vastaa
 3. 2x 22.01.2016

  Ompa näppärän näköset 🙂 Meillä on Emmaljungan kärryissä seisomalauta isommalle. Ihan kätevä asfalttiteillä ja jossei oo paljoo lunta. Mutta kaikki märät kelit hiekkateillä kun maa on pehmeä ja auraamattomat tiet on ihan tuskaa yrittää päästä eteenpäin.. Oon päätyny usein vetämään kärryjä 😀

  Vastaa
 4. kati 09.02.2016

  Hei mites se ratasosa, onko sun mielestä kui tilava? Jostain kuulin ettei siihe kovin iso lapsi mahu, siis pituudeltaan.. Haluaisin hommaa nämä ku toinen syntyy mut mietin onko liian pieni silloin reilu 2v tytölle, hoikalle ja pitkälle (nyt 84cm, 1,5v)..

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.02.2016

   Matilda oli 1,5v aika samankokoinen.. 🙂 Joo hei hyvä pointti.. mä luulin aluksi että sitä ratasosaa saa muokattua pituuden mukaan (kun bee rattaita pystyy), mutta tässä mallissa ei voi :/ Tosin Matilda on mahtunut hyvin ja just tutkittiin Mikon kanssa, että kesää kohden mahtuu myös hyvin kun toppavaatteet poistuu. Kannattaa ehkä käydä jossain liikkeessä (jos on mahis) testaamassa teidän taapero tytön kanssa ja juttelemassa myyjille.. ne varmasti tietää paremmin. Me kun ollaan vielä käytetty rattaita tosi vähän :/ Tietty jos on ajatuksena et teidän isompi tyttö nukkuu ulkona päikkärit, niin en tiiä onko bugaboot siihen välttämättä sopivimmat.
   Tsemppiä vaunumietintöihin, yllättävän paljon pähkäilyä siihen liittyy! :).. ja hei siinä bumbleriden twin mallissa on ainakin taaperollekkin tilavat oltavat!
   Kivaa viikkoa <3

   Vastaa
   • kati 05.03.2016

    Joo, pitääpä käydä testaamassa sitte ku enempi ajankohtaista! Päikkäreitä ei meillä oo ulkona tarkoituksella aikoihin nukuttu.. mut kiitos tiedosta, toivotaan että menee teillä ainaki sen kesän yli! 🙂 kohtahan nää on jo nii isoja ettei paljo rattaat kiinnosta.. ?

    Vastaa
 5. Laura 08.05.2016

  Moikka! Ostitteko mistä nää rattaat? 🙂 Ja minkä hintaset nää oli? Meillä kans ois tälläset hankittavana kun on just näppärät lasten pienen ikäeron takia 🙂
  Kiitos etukäteen vastauksesta!

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.05.2016

   Me saatiin rattaat bugaboolta.. Hinta on varmaan jotain 1500e luokkaa kaikkineen. ja ainaskin punavuorenpeikko myy 🙂 Nämä on olleet kyllä tosi hyvät 🙂

   Vastaa