keksejä ja kotia

yleinenTags:

Moi! Meillä on käyny viime aikoina paljon perhettä ja kavereita kylässä. Oon tehnyt erilaisia herkkuja tarjolle, niin suolaisia kun makeita. Viime viikolla leivoin keksejä tämän reseptin mukaan, sillä lisällä että paloittelin valkosuklaata päälle. Maistui!

Kotona oon tehnyt pientä siivousta ja korjannut/siistinyt joulun jälkeistä boheemia ilmettä. Nyt tuli joku villitys saada vähän siistimpää ja selkeämpää linjaa (..taas vaihteeksi). Muutama uusi valaisin tekisi hyvää.. Myös keittiön maalattu seinä odottaa kollaasia tms. Keväällä on onneksi aikaa toteuttaa kaikenlaisia kotijuttuja ja suunnitella uusia projekteja. Pyrin enemmän ja enemmän siirtymään siihen, että hankitut tuotteet tulevat jäädäkseen. En suosi pelkästään trendijuttuja, vaan sellaisia tuotteita jotka kestävät aikaa ja miellyttävät omaa makua sen verran että niitä jaksaa katsella pitkään. Oon iloinen myös siitä, että olkkarimme on pysynyt meidän näköisenä eikä muuttunut lastenhuoneeksi. Matilda tietysti leikkii paljon olohuoneessa ja kiva niin.. Ollaan alettu opettelemaan, että ennen kun siirtyy seuraavaan leikkiin täytyy edelliset lelut korjata. Tämä on terottunut tytön mieleen hämmästyttvän hyvin ja nykyään hän itse huutelee ”siivotaan” leikin päätteeksi.

Tänään meille tulee taas vieraita  ja oon leiponut nutella juustokakkua sekä suolaista piirakkaa. Terkkuja ja mukavaa sunnuntaita! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 kommenttia

 1. Mimmi 24.01.2016

  Ihana miten jaksat vieraille leipoa kaikenlaista! 🙂 Itse en olis toisen kohdalla jaksanut ensimmäiseen kuukauteen kyllä paljoakaan ylimäärästä touhuta, mutta sekin on niin ihmisestä kiinni. ja tietenkin siitä vauva-arjestakin, että kuinka on yöheräilyitä ja kuinka muistaa pitää omistakin tarpeistaan huolta varsinkin imettäessä 🙂 ois kyllä ihana jos meilläkin sais lapset opetettua tohon siivoamiseen! 😀 esikoinen on niin laiska että aina joutuu uhkailemaan lelujen karsimisella kun ei millään siivois jälkiään ja kuopus levittää lelut uudelleen sitä mukaan kun saan niitä siivoiltua.. harvoin meillä mitkään keinot tepsii ja kiltisti vaan muutaman kerran sanomisen jälkeen ite ne lelut siivoon 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.01.2016

   Mä taas oon jaksanut ilmaa mahaa paljon paremmin ja hormoonit auttaa hurjasti väsymykseen. 🙂 Noo, kyllä meilläkin lelujen keruu tuottaa välillä ongelmia 😀 jaa raivokohtauksia!

   Vastaa
 2. Sonja 24.01.2016

  Kiitos kun jaoit tuon reseptin! On jo muutaman päivän pyörinyt mielessä että haluaisin tehdä suklaakeksejä, mutta en ole löytänyt sopivaa reseptiä, mihin löytyisi kaikki ainekset valmiiksi kotoa..mutta nyt osui kohdalle juuri sopiva resepti ja lähti testiin heti! Ja hyviä keksejä tuli! 🙂

  Vastaa
 3. Outi 25.01.2016

  Heippa!

  Ja onnea uudesta perheenjäsenestä! On ollut mielenkiintoista seurata odotusaikaasi ja nyt tulevaa vauva-arkea. Meille syntyi poika vain paria viikkoa ennen teidän pikkuista. Kuvissasi vilahtelee tuo teidän olohuoneen seinähylly, olen tykästynyt siihen ja haluaisinkin kysyä mistä olette sen hommannut? Mukavaa kevättä teidän perheelle ja voimia arjen pyöritykseen!

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.01.2016

   Oi ihanaa, Onnea <3
   Se on tehty itse.. ostettiin kiinnikkeet ikeasta, lauta on bauhausista ja ollaan maalattu se 🙂
   Kiitos, ja samoin sinne tsemppiä!

   Vastaa
 4. Oona 26.01.2016

  Onnea perheenlisäyksestä meillekkin tulossa toukokuussa toinen 🙂 Täytyy itekkin tommosia keksejä kokeilla joskus !<3

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.01.2016

   oi ihanaa.. Onnea kovasti ja tsemppiä loppuraskauteen <3<3

   Vastaa
 5. Oona 26.01.2016

  <3

  Vastaa