munomatvaatteet

yleinenTags:

Heippa! Tilasin raskausaikana ison kasan vaatteita forever21 aleista ja samalla karsin ison osan vanhoja vaatteita pois. Nyt oon pikkuhiljaa alkanut tutustua näihin uusiin vaatteisiin ja on niin ihanaa kun voi pukeutua paljon vapaammin. Iso maha on yllättävän rajoittava loppua kohden.. Varsinkin, jos on niin mukavuudenhaluinen kuin minä! Vauvan syöttäminen rajoittaa jonkin verran (oikeastaan aika paljon) vaatevalintoja, mutta huomattavasti enemmän on valinnan varaa kuin raskausaikana. Tilasin kaikki vaatteet mun ”normi” vaatekoon mukaan ja ne istuu jo hyvin, sillä mulla on väljä maku vaatteiden suhteen. En oikeastaan ikinä pidä kireää trikoopaitaa päällä. Väljät neuleet ja silkkipaidat ovat enemmän mun juttu. Housut saa olla puolestaan tiukat.

Tänään vietetään kaupunkipäivää pikkuisten kanssa ja käydään syömässä jossain hyvässä paikassa. Olisko teillä muuten jotain postaustoiveita mielessä? <3Sara

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 kommenttia

 1. Wilma 27.01.2016

  Ihana asu! Mukavuus on kyllä vaatteissa tärkeä, paljon kivempaa viettää päivä vaatteissa, jotka tuntuvat päällä mukavilta.
  Päivä mun kanssa -postaus olisi kiva ja myös resepti- ja asupostaukset olisi kivoja 🙂

  Kivaa päivää!
  Wilma

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.01.2016

   Niinpä!! Hei kiva tietää 🙂 Kiitos ja kivaa päivää <3

   Vastaa
 2. Milla 27.01.2016

  Ihania alelöytöjä! 🙂 Oliko pitkä toimitusaika ja pitikö tilaus noutaa Postista vai miten sujui? 🙂

  Vastaa
 3. Essi 27.01.2016

  Moi,

  Kiinnostaisi kuulla kuinka arki on lähtenyt liikkeelle vauvan kanssa ja kuinka vauva eroaa Matildan vauva-ajasta ?

  Vastaa
 4. mmndi 28.01.2016

  Heips.
  Tuossa vähän jo esitettiinkin saman tyylistä toivetta..
  Mutta olisi kiva kuulla arjesta kahden pienen kanssa, ne haasteet ja helppoudet.. Ja varsinkin siinä vaiheessa kun alkaa arki että olet päivät itsekseen kahden pienen kans. Onko menny rytmit uusiksi isomman päiväunista ym..
  Nuo unet on ehkä juuri se asia mite itse mietin kohta kahden pienen kanssa olessa, miten hoitaa yksin päivällä nukkumaan menot kun toinen vaatii vieressä oloa nukahtamiseen saakka ?.
  Tai muutitteko jotain käytännön juttuja ennen vauvan syntymää just siksi että uuden vauva-arjen kanssa saa helpommin asiat sujumaan :).

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.01.2016

   Kiitos 🙂 Palaan tähän ensi viikolla, kun rustaan postauksen aiheesta!!

   Vastaa
 5. Outi 29.01.2016

  Nyt seuraa kysymys muusta kuin asusta 😀 Onko tuo taustalla oleva vaalea liukuovikaapisto? Ja jos on, niin mitä merkkiä/mallia? Nimim. remppaa suunnitteleva ja vaatekaappihankinnat edessä

  Vastaa
 6. Frida 29.01.2016

  Ois kiva jos tekisit postauksen salkkareista siitä miten aloitit siel jne 🙂 ja sitten mitä musaa kuuntelet ja sun lemppari vaatemerkit ja kaupat,miten hoidat ihoasi konkreettiset tuotteet millainen juhlija oot tässä pari ideaa 🙂

  Vastaa
 7. nona 29.01.2016

  Voisitko tehdä postauksen matildasta, kohta 2 vuotiaasta? Puhuuko jo paljon ja millainen luonne ja kehitysvaihe teillä on siellä esikoisen kanssa. Itselläni päivälleen samanikäinen tyttö ?

  Vastaa