random stuff

yleinenTags:

Tässä taas faktoja musta.. Kaikkea tärkeää ja nimenomaan ei tärkeää. Asioita joita parhaat ystävänikään ei välttämättä tiedä. Niitä turhia, pikku juttuja.. <3Sara

En kestä ihmisiä jotka sanoo lannistavia asioita. Jonkun lannistavan lauseen tai negatiivisen kommentin. MIKSI oi miksi? En ainakaan ite halua kuulla kenenkään negatiivista mielipidettä. Tosin luulen, että ihminen ei välttämättä edes tajua olevansa negatiivinen.. vaan sanoo mitä sylki suuhun tuo.

En oo melkeinpä koskaan kipeä. Raskausaikana olin muutaman kerran kipeänä ja se oli outoa. Mulla ei myöskään nouse kuumetta ikinä.. (en edes muista koska viimeksi)

Oon ollut maailman laiskin kuvien paperiversioiden suhteen. Tyhjiä kuvakirjoja jo löytyy, mutta ”kuvajono” on kasvanut aivan liian suureksi. Pitäisi ottaa projekti haltuun äippälomalla.

Kevät on lempi vuodenaikani. Silloin on niin ihana tunnelma, tuoksu ja luonto kauneimmillaan.

Tykkään saunassa kovista löylyistä. Pieni lämmittely alkaa vaan ärsyttämään ja ahdistamaan. Kunnon löylyt tai sitten mielummin ei saunaa.

Olen lämminverinen tyyppi. Ennemmin hikoonnun kun palelen. Tykkään nukkua reippaasti viileässä säässä. Ajatus lämpimästä/kuumasta makuuhuoneesta saa karvat pystyyn. On ihanaa käpertyä viileyttä pakoon peiton alle. 

En tykkää kuunnella mulle tuntematonta musiikkia kovaa.. Tuttuja kappaleita voin huoletta luukuttaa, mutta uutta musiikkia tykkään kuunnella pienemmällä volyymilla.

Käytöstavat ovat yksi tärkeimmistä asioista mitä haluan opettaa tyttärilllemme. Kiitos, anteeksi, saisinko jne ovat itselle todella tärkeitä sanoja. 

Rakastan ukonilmaa.. En osaa selittää sitä, mutta ukkonen on mielestäni todella kiehtova. 

Mun täytyy syödä säännöllisesti (onneksi ei kuitenkaan NIIN säännöllisesti kuin raskausaikana), jotta olo pysyy hyvänä. Liian pitkä tauko ruokailujen välissä saa mut kärttyisäksi ja heikoksi. 

En ole ikinä elänyt 8-4 arkea. Aloitin niin nuorena näyttelijän työt, että aikatauluni eivät ole koskaan olleet säännölliset. Rakastan sitä!

Sydämeni sulaa, kun näen tyttäreni yhdessä. Yksi päivä näin, kun Matilda loruili vauvan käteen ”Hiiri keittää hilloa…” hänen köllötellessä sitterissä. Matilda myös yritti leikkiä duploilla pikkusiskon kanssa..

Tykkään kerätä tietoa mulle tärkeistä/ajankohtaisita asioista. Tiedonkeruu on mukavaa ja koen että se auttaa päätösten teossa. Tällä hetkellä pohditaan josko Lilalle tehtäisiin sterilisaatio.. Siitä olen nyt lukenut aika paljon. Täytyy vielä kysyä lääkärin mielipide.

Oon kotikissa. Mikään paikka ei ole niin kuin koti.. Maailman paras paikka..<3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

17 kommenttia

 1. MaRi 28.01.2016

  On ilo lukea lukea sinun blogia,siitä saa positiivista energiaa.

  Vastaa
 2. Katrianna 28.01.2016

  Monet kohdat ovat minunkin faktojani. Esimerkiksi juuri toi saunominen ja ukkonen. Olen totaalinen ukkoshullu. 😉 Blogiasi on mukava lukea.

  Vastaa
 3. Niinu 28.01.2016

  Aivan ihana postaus! 🙂 Monet kohdat osuivat myös itseeni kuten toi tiedonkeruu ja säännöllinen syöminen! Susta saa ystävällisen ja mukavan kuvan 🙂

  Vastaa
 4. anni 28.01.2016

  sara mikset kerro teijän vauvan nimee?? ois nii kiva tietää!

  Vastaa
 5. Iina / MouMou 29.01.2016

  Toinen kotikissa ilmoittautuu! Onneksi hoitovapaalla saa olla paljon kotona. 🙂 <3

  Vastaa
 6. Christina Bäckman 30.01.2016

  Oi oli ilo lukea näitä sillä pystyin samaistumaan lähes kaikkiin kohtiin❤️Näitä lisää ehdottomasti!✨

  Vastaa
 7. Silja 01.02.2016

  Myös minä pystyin samaistumaan moneen kohtaan! 🙂

  Ja ehdottomasti peukku sterkkaukselle! Helpottaa kummasti elämää. 🙂 Meidän kolmesta koirasta yksi on nyt sterkattu. Leikkauksesta on nyt kulunut muutama kuukausi ja täytyy sanoa, että onneksi se on ohi! 😀 Olen hirmuinen stressaaja ja koko juttu oli varmaan mulle rankempi kuin koiralle.. 😀 Haha.

  http://siperiankippurat.blogspot.fi/2015/11/lumon-sterilisaatio.html?m=1

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.02.2016

   Hei mahtia, mä meen heti lukemaan teidän kokemuksia 🙂 Kiitos!!!

   Vastaa
   • Silja 02.02.2016

    Toivottavasti et säikähdä! 😀 Hyvin meillä loppujen lopuksi meni, vaikka alkuun oli muutamia hankaluuksia (koira yritti raapia haavaa, eli kaulurista ei ollut hyötyä siinä asiassa yms). Itse stressasin varmasti ihan turhistakin jutuista. Seuraavan koiran kanssa menee varmasti helpommin kun tietää jo vähän mikä on normaalia yms. 🙂

    Ehdottomasti siis suosittelen sterkkausta! 🙂 Pienellä koiralla varmasti vielä helpompi juttu (mm. pienempi riski virtsankarkailuun) ja jos olisi portaat (teillä ei kuitenkaan taida olla?) niin koiran saa kannettua, meillä kun oli sekin hankaluus kun kerrostalossa asutaan.. 😀 Ja jos et ole sterkkauksen aikaan vielä töissä niin sekin helpottaa kun koiran ei tarvitsisi olla pitkiä aikoja yksin kotona ja saa vahdittua potilasta. 🙂

    Vastaa
    • Sara Parikka 02.02.2016

     Kiitos viestistä 🙂 Joo hyviä pointteja sulla! Katsotaan missä vaiheessa päätetään homma! 🙂 kivaa viikkoa!

     Vastaa