viikonloppu

yleinenTags:

Moi! Täällä on hyvät yöunet takana. Tuntuu, että vauva alkaa pikkuhiljaa ymmärtämään päivän ja yön eron. Pitkät unipätkät ovat sijoittuneet nyt muutamana päivänä yölle. Samalla ollaan saatu nauttia pienen seurasta hereillä huomattavasti enemmän. Vaikka vauvan kasvamiseen liittyy tiettyä haikeutta, niin on se kyllä myös ihana juttu kun alkaa saamaan häneen enemmän kontaktia. Meillä ei ole oikeastaan mitään sen kummempia suunnitelmia viikonlopuksi, mutta tänään mennään moikkaamaan ystävääni ja hänen pientä vauvaa. On kyllä ääretön onni, että niin moni kaveri on samaa aikaan äippärillä.

Suunnittelen ja toteutan teidän postaustoiveita ensiviikolla, niin pistäkää viestiä jos tulee vielä jotain mieleen. 🙂 Hyvää viikonloppua!

<3SaraOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. anni 29.01.2016

  Voisit kuvata jokaisesta teiän asunnon huoneesta yhden tai kaks tärkeintä/parhainta asiaa tai esinettä! Ja perustella et miksi just ne! Esim. keittiössä blenderi siks et saa hyviä smoothieita yms 🙂

  Vastaa
 2. Sarkkukai 29.01.2016

  Minua kiinnostaisi kuulla, millaista treeniä alat tekemään. Yhdistätkö urheilun ja lapset esim. lenkkeilyn merkeissä vai otatko ihan omaa aikaa rankemmalle treenaukselle. Vinkkejäkin saa heitellä, kun täälläkin yritetään viikkojen edetessä alkaa urheilemaan vauva-arjen ohella 🙂

  Vastaa
 3. Tiina 29.01.2016

  Ruokapostauksia! 🙂 Mitä teillä syödään aamu- ja iltapalaksi, lounaat ja päivälliset? Tai kuvaa vaikka teidän ostokset ja mitä ruokaa meinaatte tehdä. Kaikki vinkit otetaan vastaan kun alkaa tuntua, että aina pyörii samat ruuat. 😀

  Vastaa
 4. Siiri 30.01.2016

  Joku pieni askarteluohje/-vinkki joko lapsille tai vanhemmillekin..! 🙂

  Vastaa
 5. Christina Bäckman 30.01.2016

  Olisi kiva kuulla sun kauneus suosikkeja esim. Hajuvesiä, suihkusaippuoita..☺️❤️

  Vastaa
 6. Netta 30.01.2016

  Moikka Sara! En tiedä muistatko monen vuoden takaa kun kaks (silloin pientä) tyttöä oli kattelemassa kuvauksia salkkaristudiolla ja esittelit meille paikkoja? Mahtava muisto elämässä! 🙂 Sun blogia on mahtava seurata ja tykkään sun luonnollisesta tyylistä kirjottaa!

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.02.2016

   ihana kuulla 🙂 muistan hyvinkin <3 kaikkea hyvää sinulle!!

   Vastaa