hajuvesi ja suihkusaippua suosikit

yleinenTags:

Heippa! Mulle heitettiin hauska kysymys lemppari hajuvesistä+suihkusaippuasta. Tykkään ite todella paljon kaikista tuoksuvista jutuista ja siksi tähän kysymykseen oli kiva tarttua postauksen kera.

Rakausaikana käytin aika maltillisesti hajusteita ja se on nyt jäänyt vähän päälle. Vauva kun ei välttämättä tykkää voimakkaista tuoksuista ja hänelle luo turvaa jos haistaa sen äidin oman ominaistuoksun. En tiedä kuinka totta tämä on, mutta tästä syystä en ole runsaalla kädellä suihkutellut hajuvesiä viime aikoina. Toisaaltaan tämä tauko on tehnyt hyvää, koska nenä kerkee tottumaan tuoksuihin yllättävän nopeasti. Nyt käytänkin hajuvesiä paljon maltillisemmin.

Nautin pitkistä ja lämpimistä suihkuista ja suihkusaippua on isossa osassa kylpemistä. Lempparini on tällä hetkellä Body Shopin satsuma suihkusaippua. Se on kyllä ehkä hieman liaan kuivattava varsinkin nyt talvella. Voisinkin ostaa seuraavan kerran kaupasta jonkun doven/nivean voidemaisen saippuan vaihteluksi. Onko teillä jotain hyvää vinkkiä?

Hajuvesistä Cleanin tuoksut ovat sulattaneet sydämeni. Varsinkin WarmCotton on mieleeni, mutta tämä Air on myös hyvä! Versacen sitruunainen tuoksu on yksi suosikeistani ja aijon avata paketin, kun kevät on vähän pidemmällä. Versense on ehdottomasti kevään ja kesän lemppari tuoksuni! 🙂 D&G 3tuoksu on ollut syksyn ja talven kovassa käytössä. Onko teillä jotain ehdottomia tuoksu suosikkeja?

<3Sara

ps. kirjoittelen tänään vielä vauva-taapero combosta..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(versace-versense/saatu, bodyshop-satsuma, clean-air/saatu, D&G-3)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Christina Bäckman 05.02.2016

  Olipa kiva kuulla sun suosikkeja!❤️Itse tykkään ruiskutella hajuvesiä maltillisesti, mutta kuitenkin niin että tulee raikas olo. Lempparina toimii tällä hetkellä Ralph Laurenin tuoksut❤️
  Luen sun blogia joka päivä ja jos ei ole ollut paras päivä niin blogin lukeminen aina piristää kummasti❤️ Kiitos siitä!

  Vastaa
 2. Jenni 06.02.2016

  Voi kuinka ihana tuo D&G 3 tuoksu olikaan! Huomasin sen täältä ja eilen piti heti tuoksutella stokkalla! Minä ja 2 kaveriani ihastuttiin siihen heti ja ihmeteltiin miten näin tuoksufriikkeinä ei olla huomattu koko tuoksun olemassa oloa! Mutta nyt on pullot laitettu tilaukseen -kiitos tän sun blogin! ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.02.2016

   Mahtavaa!!! tykkään siitä itekki tosi paljon 🙂 Kivaa viikkoa <3

   Vastaa
 3. Aliisa 07.02.2016

  Itse tykkään kans näin talvella käyttää voidemaisia suihkusaippuioita, suosikkini on Nivean In-Shower Body Lotion! Se on ihanan kosteuttavaa mutta ei jätä ihoa kuitenkaan tahmeaksi 🙂 Siitä löytyy myös eri tuoksuja, niin vahvempia kuin miedompiakin. Suosittelen ehdottomasti! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.02.2016

   oonkin hei joskus koklannut sitä.. täytyypä ostaa taas 🙂 kiitti vinkistä!

   Vastaa
 4. Mona 14.02.2016

  Heippa! Tiesithän, että Body Shopin suihkugeelit eivät sisällä tippaakaan saippuaa 🙂
  Doven ym, ”voidemaiset” saippuat kuitenkin ovat sanansamukaisesti saippuaa, joka on pesuaineissa se kuivattava ainesosa 🙂

  Vastaa