muoti, tyyli, se oma juttu

yleinenTags:

Moikka! Nyt kevään kynnyksellä ja mahasta päästyäni pukeutuminen+muoti kiinnostaa enemmän kuin pitkään aikaan. Siihen on syy, että kirjoitan lifestyleblogia enkä ainostaan muotijuttuja.. en nimittäin ole todellakaan mikään muodin edelläkävijä. Oon enemmänkin sen tyylinen, että innostun jutuista, kun kaikki muutkin ovat innostuneet. Näin pikku tyttönä jonkun käyttävän caprihousuja ja mielestäni ne olivat kamalat. Muistan kun siskoni sanoi, että nooh odota vain, kohta ne on sullakin jalassa. Ajattelin, että ei taatusti ole. Tarpeeksi kun aikaa vieri, halusin itselleni caprit. Nykyään en enää sano (vaikkakin ajattelen) että en taatusti pistä tuollaista päälleni.. Osaan ennustaa paremmin. 😀 Tarpeeksi kun näkee ympärillään jotain trendiä, niin siitä alkaa pitämään..

Mua ei juurikaan kiinnosta nykyhetken muotijuttu vaan erilaiset tyylit. On ihanaa, kun jollain on vahvasti oma tyyli. Se inspiroi ja sellaista on kiva seurata. Tietysti on mageeta jos yhdistelee trendikkäitä juttuja omaan tyyliin, mutta niin että tyyli ei koostu pelkästään trendeistä.

Itselläni tyyli on ollut koko nuoruuden hakusessa ja mennyt laidasta laitaan. Pikkuhiljaa oma tapa pukeutua on löytynyt ja sitä täydellistä vaatekaappia on alettu metsästämään. Ostoksia teen nykyään vain jos tulee fiilis tuo on pakko saada ja tietysti perusvaatteita (toppeja, alusvaatteita jne) on välttämätöntä hankkia.

Mukavuudenhaluisuutta on sen verran paljon, että mikään ei saa puristaa. Istuvuus on a ja o, mutta enemmin menen väljän puolelle kuin kireän. Niimpä muutamat vaatteet ja takit ovat saaneet lähteä eteenpäin viime aikoina. Yritän luopua kaikesta turhasta ja käyttämättömästä, niin että tilaa jää niille oikeasti mieluisille vaatteille.

Mistä teidän tyyli koostuu ja minkälaisista tyyleistä tykkäätte? <3Sara

ps. keräsin instagramista mielestäni mageita profiileja, naisia joilla on ihana oma tyyli, naisia jotka insipiroi 🙂 

sallaoona – amandavaziri – johannapuhakka – kalastajanvaimo – senaycoco – saraollila – annikaollila – sannitrishin – almahatonen – caraloren – strictlystyle – helloimsaara – jannid – sofiaruutu – tyttibeat – paulinehanssons – xeniasday

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Katrianna 05.02.2016

  En tiedä, että voinko sanoa ”mun tyyliin kuuluu”, kun ei mulla ole oikeastaan mitään tyylitajua vaan puen mikä tuntuu mukavalta, sään ja fiiliksen mukaan. Kyllä tietenkin mietin etukäteen, että sopivatko nämä vaatteet yhteen ym. 🙂

  Vastaa
 2. Vieras 05.02.2016

  Ah, kyllä!
  ”En varmasti ikinä laita tollasii pillifarkkui jalkaani”… Ja niin ne oli jalassa ja mielipide ettei ikinä leveitä lahkeita enää. No nyt on tietty leveälahkeiset housut käytössä. 😀

  Kurkkaa instasta ”sannismi”. Voisit tykätä hänen tekemistään ja käyttämistään vaatteista 🙂

  Vastaa
 3. Laura 07.02.2016

  Kuulostaa jotenkin niin tutulta! Mun oma tyyli koostuu aika pitkälti käytännöllisistä ja mukavista vaatteista. Mukavuus on todellakin kaiken a ja o! Tykkään pukeutua aika perusvaatteisiin ja lisätä asusteilla kivaa ilmettä kokonaisuuteen. Nyt vasta ”aikuisena” mulle on alkanut hahmottua se oma tyyli ja ne jutut, joihin aina palaan takaisin. On se sitten vaatetta tai kosmetiikkaa. Se helpottaa kyllä shoppailua, kun tietää oikeesti mitä haluaa/tarvitsee. Kengissä, takeissa ja laukuissa yritän satsata laatuun parhaani mukaan. Rakastan käyttää parkatakkeja, isoja laukkuja, nahkasaappaita, lämpimiä neuleita ja erilaisia huiveja. Sulla on todella kiva tyyli ja saan täältä sun blogista usein vinkkejä omaan pukeutumiseen. Ihanaa kevään odotusta teidän perheelle! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.02.2016

   oi miten ihanalle sun tyyli kuulostaa! 🙂 ja toi laatuhomma on myös hyvä! Uskon että kestävyys on hyvä ja laadukkaat jutut miellyttää myös silmää pidempään!
   Kaikkea hyvää sinne <3

   Vastaa
 4. Roosa 13.03.2016

  Tyylini on myös alkanut muotoutua enemmän mukavaksi kuin ”muodin harjalla”-tyyliksi. Kerään tosin paljon vaikutteita eri blogeista, mutta niistäkin on valikoituneet ne mukavat vaihtoehdot. Laatu on myös tärkeä elementti vaatteiden valinnassa.

  Sinulla on mielestäni aivan ihana tyyli. Käytät printtejä todella rohkeasti ja pidän naisellisesta vivahteesta jonka annat jokaiselle asukokonaisuudelle.

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.03.2016

   Kiitos 🙂 kiva kuulla toisen mielipidettä omasta tyylistä! Kaikkea hyvää sinne <3

   Vastaa