viikko kuvina

yleinen

Moi! Ollaan oltu kotona paljon viime aikoina, mutta nyt onneksi pääsee ulkoilemaan kun lapset ovat terveenä. Matildan kanssa ollaan keksitty laidasta laitaan puuhaa, jotta hän ei tylsistyisi täysin ja malttaisi mennä päikkäreille+ illalla nukkumaan. Hän on aikamoisen aktiivinen tyttö, joten oon yrittänyt tarjota neidille erilaista puuhaa. Voisin tehdä ehkäpä erillisen postauksen kaikista jutuista mitä taaperon kanssa voi tehdä! 🙂 Itsellä ainakin joskus lyö tyhjää, kun yrittää miettiä jotain kivaa tekemistä kotosalla.

Oon kerennyt miettimään paljon koti ja sisustusjuttuja mikä on mahtavaa. Täällä on järjestys vaihtunut ja nyt on kuvakollaaseja suunnitteilla. Paljon uusia kotijuttuja tulossa pian ja innoissaan järkkään pienillä jutuilla uutta ilmettä. Miten voikaan olla niin piristävää kekkailla uutta kotiin.

Ihanaa viikonloppua! <3Sara

IMG_8716 IMG_8731 IMG_8808 IMG_8809 IMG_8828

 

IMG_8857 IMG_8858

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. taskuapinat 12.02.2016

  Mistä toi korurasia on? Oon koittanut ettii Jannikalle mut mistään ei tunnu löytyvän.

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.02.2016

   en tiedä.. kun Matilda sai sen lahjaksi.. voin kysyä 🙂

   Vastaa
 2. Sari 14.02.2016

  Onko pikkuneidillä jo nimi? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.02.2016

   vielä ei ole kastettu.. kerron kyllä täällä sitten heti 🙂

   Vastaa