sairaskertomus.. vol ?

yleinenTags:

Heip! Mä innostuin liian aikaisin terveenä olon suhteen. Tänne nimittäin rantautui tosi ärhäkkä vatsatauti, joka on nyt jo ohi. Kesti hurjana 12h, mutta lapset säästyi tällä kertaa. Ihana juttu! On se ihan eri homma sairastaa itse, kuin se että lapset sairastaa. Varsinkin kun tuo meidän vauva on vielä niiin pieni. Siinä sitten kipeänä tarkastelin läpi yön vauvan vointia. Noo.. olisiko tämä nyt tässä? Monien kanssa ollaan puhuttu, että ihmeellinen tautitalvi takana. Mä en ole yleensä ikinä kipeä ja nyt tuntuu, että kaikki pöpöt jää asumaan. Mutta se siitä sairaskertomuksesta! Postailen huomenna sisustusjutuista 🙂 terkkuja! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

  1. Henriikka 16.02.2016

    Onneks ei sitte muut sairastunu vatsatautiin 🙂 ois se varmasti aika ikävää jos kahen kuukauden ikänen lapsi sairastuis vatsatautiin ku se on kuitenki vielä niin pieni ja tietysti onhan se aina inhottavaa olla kipeenä mut lapsille sitä vähiten toivois 🙂 Toivottavasti pysytte nyt kaikki terveinä<3

    Vastaa
  2. Nina 18.02.2016

    Moikka! Mistä tuo ihana paita on ? 🙂

    Vastaa