Decoration

yleinenTags:

Moi! Ettei tämä postaus leviä totaalisesti ympäriinsä, niin jaottelen hieman aiheita. Ihanaa päästä vihdoin kirjoittamaan sisustuksesta. Tuntuu, että vauva höyryjen jälkeen kodin laittaminen innostaa taas uudella tavalla. Kevään saapumisella on varmasti myös osuutta asiaan.. <3Sara

Valokuvakollaasi

Meidän eteispöydän yllä on ollut vuoden verran iso mustakehyksinen taulu, jonka sisällä musta maailmankartta juliste ja siihen merkattuna ne paikat missä ollaan käyty. Tykkään kartasta kovasti, mutta se alkoi tuntua jotenkin painavalta ja raskaalta kevyen eteispöydän yllä. Niinpä riisuin massiivisen taulun pois ja sommittelin kevyempää kollasiia tilalle. Valokuvat kollaasia varten pitäisi laittaa tänään tilaukseen. Matildan+vauvan ja läheisten kuvat päätyvät seinälle. Kehykset kaivoin esille laatikosta, mutta kivasti löysin kevään trendi väriä kultaa ja sen rinnalle valkoista raikastamaan. Eteispöytä on muuten ihan huippu juttu. Auttaa käytännön jutuissa älyttömän paljon.. Siihen saa aina laskettua kaiken, kun tulee kotiin ja pienessä vetolaatikossa on helppo säilyttää omia avaimia, lompakkoa tms.

Järjestyksen vaihtaminen

Vaihdoin yhtenä iltana järjestystä (taas) ja nyt on ihanan raikas fiilis, kun huonekalut ovat uusissa paikoissa. Mielestäni järjestyksen vaihtaminen piristää paljon ja etenkin silloin jos löytää oikeasti hyvän ja uuden tavan sijoittaa tavarat. Monesti olohuoneissa on max 2-3 vaihtoehtoa järjestykselle, niin että järkevyys ja rauha säilyy. Lemppari paikka uudessa järkässä on woodnotesin lepotuolilla köllöttely. Siinä on myös mahtava lukunurkka, kun valo on yläpuolella. Onnekseni siskoni toi taas uusimmat muotilehdet lukuun. Oh, I love her! <3

Lapset kodissa

Tällä hetkellä Matildan lelut on aikalailla sijoitettuna hänen huoneeseen, mutta iso rottinkikori kirjoilla on asettunut olohuoneeseen. Tietty leluja viedään ja tuodaan ees-taas, mutta pääosin säilytys tapahtuu hänen huoneessaan. Vauva köllöttelee päivisin lattialla viltillä ja varmasti pian aletaan kaivamaan vauvojen leluja hänelle ihmeteltäväksi. Tykkään siitä, että meidän olkkari on meidän näköinen edelleen eikä ole muuttunut lastenhuoneeksi. Säilytystilat ovat pakottaneet myös lelujen minimointiin, mikä on mielestäni tosi hyvä juttu. Kaikkea löytyy, mutta ei miljoonaa sorttia. Yllättävän paljon sitä tavaraa nimittäin alkaa kerääntyä jos ei kiinnitä siihen huomiota.

Kevään tulo

Kevät näkyy parhaiten valossa mikä pyrkii ikkunoista sisään… ja mikä on muuten aivan karmea ajatellen siivousta. Miten kaikki paikat näyttääkään niin sottasilta kevätvalossa!? Ikkunat, lattiat, keittiönkaapit.. 😀 Nooh, ainakin näkee mitä siivoaa! Siskoni toi mulle myös kirsikanpuun oksia, mitkä on aivan ihania. Niistä jos mistä tulee keväinen olo. Ihanat silmukat jo pullottaa! Ajattelin juuri, että koristelen kotiamme ristiäisiin vain kukkasilla ja kynttilöillä. Kastejuhla on iltapäivällä, joten luulen että kynttilät toimivat hyvin tunnelmanluojina. Kukiksi olen ajatellut valkoisia hortensioita, mutta täytyy katsoa sen hetkisen tarjonnan mukaan parhaimmat kukat.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Emma 17.02.2016

  Ihana tuo teidän olohuone, ja paras kevään merkki avautuvat silmut maljakossa!!

  Vastaa
 2. Henna 17.02.2016

  Heippa! Ihanan näkönen tuo teidän olkkari! Varsinkin tuo Wanha kaappi, sopii hyvin tonne! ? Ihanaa kevättä teille! ❤️
  ❤️Henna

  Vastaa
 3. ester 17.02.2016

  Hyviä kuvia sulla Sara❤️ Mä tykkään kovasti tästä? Hyviä päiviä sinne!

  Vastaa
 4. taskuapinat 17.02.2016

  Moikka!
  Mun on kans pakko vaihtaa järjestystä usein. Mies ei oikeen pidä siitä 😀
  Meillä mä olenkin se sisustaja/ korjaaja.
  Nyt voimat on kohdistettu uuden asunnon sisustamiseen jne… muutetaan taas loppu vuodesta takaisin edellisen asunnon kulmille 🙂
  Esikoinen aloittaa vuodenpäästä eskarin ja suuntaa koulumaailmaan niin haluan hänelle mahdollisimman lyhyen ja vaarattoman koulumatkan. Jännä miten aika onkin mennyt nopeasti ja pitää miettiä jo tuollaisiakin asioita.
  Mun äidillä oli myös edellisessä asunnossa erillaisia kehyksiä joissa oli hänen vanhempien hääkuva, minä ja mun veljet, mun lapset, äidin veli jne…
  Oli mukava ”vieraana” katsella kuvia niistä tulee paljon muistoja mieleen 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.02.2016

   Toi kouluhomma onkin tärkeä pointti. Ihanaa, että teidän esikoinen pääsee kivaan paikkaan aloittamaan eskarin 🙂 ja kiva juttu että matka on helppo!!
   Kolaasit on kyllä kivoja! Kivaa viikonloppua teidän perheelle <3

   Vastaa
 5. Mimmi 19.02.2016

  Tänne iskenyt kans sisustusinnostus ja tekis mieli vähän raikastaa kotia pienillä uudistuksilla 🙂 innolla odotan siis sisustuspostauksia! 🙂

  Vastaa