kaupungilla

yleinenTags:

Moi! Oon palannut käyttämään omia farkkuja (jeee!), vaikka kyllähän ne legginssit, trikoot ja kollarit vetää aika paljon puoleensa. Välillä on kuitenkin kiva saada ryhtiä ja laittaa farkut jalkaan. Tässä muutama kuva, kun käytiin viettämässä kaupunkipäivää. Yksi parhain juttu kotona olemisessa on mielestäni se, kun voi lorvia kaupungilla keskellä päivää. Silloin porukkaa ei ole paljoa ja törmää lähinnä muihin äiteihin sekä lounastajiin. Pitkät aamut ja loputtomat kahvikupit ovat olleet alkuvuoden suosikki hetkiä, mutta mitä enemmän kevättä kohti mennään huomaan että mieleni tekee ulos. Ajattelin tänä vuonna laittaa tomaattia, salaattia ja yrttejä pihalle kasvamaan. Myös kukka tilanne täytyy ottaa kunnolla haltuun. Viime vuonna innostus lopahti siihen, kun pahoinvoinnit alkoivat. Kaikki ylimääräinen jäi ja tuntuu, etten edes kunnolla päässyt nauttimaan pihastamme. Matildan kannalta (ja Lilan) on niin huippu juttu, että löytyy tuo takapiha. Kevään ja kesän tullessa voi pitää ovea auki ja antaa hänen leikkiä missä haluaa. Täytyy myöntää, että odotan kovasti myös aurinkoa, lämpöä ja sitä että saan hiukan väriä kasvoille. Se freesaa niin paljon! Aah, no onneksi kevät on lähempänä kuin osaa edes aatella.. ja nyt viime päivinä oon saanut kaivaa aurinkolasit esiin kirkkaan kevätauringon vuoksi. Odotatteko kevättä yhtä paljon kuin minä? <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. ester 18.02.2016

  Moi Sara! ❤️ Kyllä määkin ootan kesää ja kun on lämmin toisin kun nyt on vielä viileät ilmat❤️ Hyvää päivän jatkoa sinne ja oon huomannut miten kaunis nuori nainen oot vielä??

  Vastaa
 2. Annn 18.02.2016

  Ihania kuvia! Ja kevättä kyllä jo odotellaan:) Voitko muutne kertoa mistä ovat nuo päälläsi olevat vaatteet? Takki, farkut ja kengät. Tosi kivat ja tyylikkäät!

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.02.2016

   🙂 takki-mango, farkut-jostain nycistä pieni putiikki, kengät-mago. Kiitos 🙂

   Vastaa
 3. Katrianna 18.02.2016

  Odotan kevättä todella paljon, että pääsisi ajelemaan skootterilla kouluun ja muutenkin saisi talvivaatteet heittää kaappiin. Sain lokakuussa kortin niin eihän siinä paljoa ehtinyt nauttia, kun oli niin kylmä. Mutta ajelinhan mä reilun kuukauden ennen takaisin bussiin siirtymistä. Kaunis oot ja kivan postauksen teit jälleen kerran! 🙂

  Vastaa
 4. Mimmi 19.02.2016

  Täällä tykättäis vielä ihan kunnon pakkasista ja lumesta! 🙂 Jäänyt niin lyhyeen tää talvi ja talvesta nauttiminen.. joten vielä huvittais päästä lasten kanssa pulkkamäkeen ja esikoisen kanssa ehdittiin vasta kaks kertaa kokeilla luistelemistakin, joten jäälle ois mukava vielä päästä 🙂 tällä viikolla ollut aivan upeita ulkoilukelejä ja tietenkin me ollaan sitten jouduttu kököttään sisällä koko viikko flunssan kourissa ? toivottavasti hyvät kelit jatkuis vielä ens viikollakin 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.02.2016

   oi ihanaa ootte päässy luistelemaankin 🙂 ääh.. miks näitä pöpjä pyörii nyt niin sitkeesti.. Toivotaan että paranette pian <3

   Vastaa
 5. Jenna 20.02.2016

  Meillä 1,5 v neidin kanssa olisi mukava päästä vielä mäkeen koska kerkesimme vain pari kertaa. Pakkasia en kyllä kaipaa !!:( kevättä odotan innolla joka on yksi lempi vuoden ajoista kun kaikki ”alkaa alusta” ja kevään ihana tuoksu saa hymyn huulille <3 ooii odotan kun ei tarvitse lasta pukea enään kauheisiin kerroksiin eikä toppavaatteisiin vaan pääsee käyttämään ihania kevät takkeja/ hattuja mitkä minua jo tuolla kaapissa houkuttaa 🙂 teillä on tosi kauniit noi vaunut, jos joskus onni sua vielä pienokaisen niin noi on varma valinta meillä mitkä haluan ehdottomasti <3 ihanaa kevään odotusta teidän perheelle!;)

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.02.2016

   Sama homma! olis voinut tulla tuo teksti mun suusta 🙂 Ihanaa keväön odotusta sinne myös <3

   Vastaa