jakkarat

yleinenTags:

Moi! Toivottavasti teillä on ollut kiva viikonloppu tähän mennessä. Meillä on päivät täyttyny kaikesta puuhasta ja iltasin Matilda on käynyt vähän ylikierroksilla. Onneks oon äitiyslomalla, niin rytmeillä ja nukkumaanmenoajoilla ei ole samalla tavalla väliä.

Käväsin eilen aamusta ikeassa ja luulin tekeväni täsmä iskun, mutta mukaan tarttui loppupeleissä aika paljon tavaraa. Se mitä alunperin lähdin hakemaan oli nuo kuvissa näkyvät jakkarat. Mietittiin ristiäisten istumapaikka tilannetta ja tajuttiin, että kaivataan lisää paikkoja. Juhlat ei lopu ristiäisiin, kun ensi kuussa vietetään Matildan 2vee päivää eri kokoonpanoilla. Meillä tulee jatkossakin olemaan juhlia pitkin vuotta, joten lisäys istumapaikkoihin tulee tarpeen. Halusin jotain tilaa säästävää, sopivan hintaista ja tietty kivan näköistä. Näitä ikean jakkaroita voi maalailla sitten kun tylsyys iskee. Ajattelin laittaa jakkara pinon säilytykseen terassille kahden lökötuolin väliin, ikäänkuin pöydäksi.

Tänään meille tulee yökylään Helmi, jota oon aikoinaan hoitanut lapsena ja josta on kasvanut mulle ihana ystävä. Aateltiin hakea sushia ja vain viettää aikaa yhdessä. Ensi viikolla onkin paljon hoidettavia juttuja, kun ristiäiset lähestyy.. <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Sinna 21.02.2016

  Moi:) tykkään sun blogista kovin, ja on ollut mukava huomata että olet jaksanut jatkaa kirjoittamista tiheästi toisen tytön synnyttyäkin !
  Toivottavasti et pahoita mieltäsi kun mainitsen yhdyssanavirheistä mitä tekstistäsi tosi usein löytyy, tässäkin postauksessa muutama, ”häiritsee” vaan lukemista hieman:)
  No, huolimatta niistä tämä on kyllä todellinen hyvänmielen-blogi! Kiitos siis siitä! Ristiäispostausta odotellessa 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.02.2016

   kiva kuulla 🙂
   Joo ääh.. mä kyllä yritän kattoa niitä mahd tarkkaan nykyään, mutta pitää vielä petrata. Kiitos! 🙂

   Vastaa
 2. Lukija 22.02.2016

  Minäkin kovasti toivoisin, että teksti olisi oikeinkirjoitukseltaan parempaa, koska helpottaisi kovasti mukavien postauksien lukemista! ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.02.2016

   ymmärrän 🙂 pitää panostaa tähän, kun helposti kirjoitan vain ajatuksen mukaan! Kivaa viikkoa 🙂

   Vastaa