aamut

yleinenTags:

Heippa! Pakko jakaa muutama kuva meidän maanantai aamusta. Aamut on nykyään niin mun lemppareita. En ole ikinä ajatellut, että olisin aamuihminen.. mutta nyt se on päässyt muuttumaan lasten myötä. Välillä iltaisin odottelen, että olispa jo aamu ja saisi juoda kahvia hitaasti+syödä jotain hyvää aamupalaa. Tytöt on myös ihanalla tuulella aamuisin.. Matilda leikkii ja vauva uinuu yleensä aika pitkälle aamupäivään. Koko päivä on vielä edessä ja voi rauhassa suunnitella päivän kulkua. Jos meillä on aikaisin ohjelmaa, tykkään silloinkin herätä etukäteen niin että kerkeän hyvin tekemään kaikki tarvittavat hommat rauhassa. Ehkä se aamun rauha on se juttu. Tähän vuoden aikaan valokin alkaa ihanasti tulvia ikkunoista aamun edetessä. Nyt jos unet venähtää kymmeneen-yhteentoista (mikä tapahtuu todella harvoin :D) tuntuu, että päivä on jo vähän liian pitkällä.. mutta en väitä etteikö pitkät unet aamupäivään asti tekisi silloin tällöin hyvää. Kuitenkin loppu peleissä aikainen rytmi on mieleeni. Mites siellä, ootteko enemmän ilta- vai aamuihmisiä?

Tänään meen siskon kanssa leffaan ja käyn samalla hakemassa muutamat tarvittavat jutut viikonloppua varten. Kivaa päivää sinne! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Johanna 24.02.2016

  Moi!
  Olen ehdottomasti aamuihminen, ihanaa päästä jo aamusta puuhastelemaan kaikenlaista! Tuntuu, että päivä menee ihan hukkaan, jos nukun yli kymmeneen (yleensä herään luonnostaan viimeistään ysin-kympin aikaan).
  Ihanaa viikon jatkoa teidän perheelle! Toivottavasti ristiäiset menee hyvin 🙂

  Vastaa
 2. Taika 24.02.2016

  Täällä myös ehdottomasti aamuihminen. Ihana herätä ennen muita ja hörppiä teetä hiljaisuudessa ennen muita aamupuuhia ja lasten touhuja. Nyt kyllä monesti herätty lasten kanssa yhtäaikaa kasilta. Lasten myötä oppinut arvostamaan hiljaisuutta. Sitä tarinaa alkaa tulemaan heti, kun taapero saa silmänsä auki ja vauva jokeltaa ja kokeilee erilaisia ääniä herättyään. Kiva, kun löysin blogisi pariin kuopusta odottaessa. Tää on tälläi hyvänmielen blogi 🙂 Nyt täytyy kysyä, että mitä tuo leivänpäällinen mahtaa olla?
  Mukavaa keskiviikkoa sinne!

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.02.2016

   oi HIJLAISUUS <3 yhdyn täysin 🙂 Leivänpäällä on avokadoa!

   Vastaa
 3. Henna 24.02.2016

  Meillä kanssa ollaan lasten isön kans aamu ihmisiä, tosin ollaan myös ilta ihmisiä.. Se vähän vaihtelee, että kuinka ”raskas” päivä on ollu tai sillee et onks tehty ja olti vähä joka paikas vai et ollaan otettu iha rauhallisesti! ? Jaanika (2-v tyttömme) nukkuu siihen 9-10 aamulla ja (joulukuussa syntynyt tyttö) vauva nukkuu johonki 11 asti.. Että ehitään olee Jaanikan kanssa ensin aamulla iha rauhassa aamupalalla.. Ihan rauhallisesti meillä edetään aamusin ? Illalla vauva menee siinä 19-20 aikaa nukkumaan (riippuu ilta päikkäreistä) ja Jaanika siinä 20-21 aikoihin ( riippuu sekin ihan päivästä), ja me taas poikaystävän kanssa joskus 23-02 aikoihin, riippuu ihan iltahommista ?
  Kivaa keskiviikkoa teille! ❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.02.2016

   aika ihanalta kuulostaa teidän rytmi <3 Kivaa viikonloppua 🙂

   Vastaa
 4. Oona 24.02.2016

  voihan kateus. oon kaikkea muuta kuin aamuihminen ja panostan vähän turhan heikosti myös aamupalaan. syön ite aamusin jonkun banaanin tms ja juon kahvia ja pojalle tylsäs puuroa 🙂 Tosin ruokailuun tykkään panostaa ja iltapalaan 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.02.2016

   Meilläkin syödään kyllä pääosin puuroa 🙂 tai Matilda ainakin syö! Ihanaa viikoloppua 🙂

   Vastaa
 5. Jasu 24.02.2016

  Menee vähän asian ohi mutta olisi kiva jos tekisit silloin tällöin taaperon asu-postauksia ja vaikka myös vauvan asustakin! 🙂

  Vastaa
 6. Karina 24.02.2016

  Varsinkin hitaat aamut on parhautta <3

  http://ruusuillatanssimistasittenkin.blogspot.fi

  Vastaa