kollarihame

yleinenTags:

Heippa! Tilasin tämän hameen forever21 raskausaikana ja näin heti hameen saavuttua, että se tulee olemaan kovassa käytössä. Mahasta päästyäni olenkin pitänyt tätä rentoa hametta jo monta kertaa. Tykkään siitä miten se istuu, ei purista ja on rennon tyylikäs. Hame toimii kesällä kivasti myös ilman sukkiksia ja kenkinä sneakerit tai ballerinat. Odotan myös, että pääsen yhdistämään kollarihameen esim bleiserin kanssa.

Kokeilin myös pitkästä aikaa isoja, riippuvia korvakoruja. Ennen mulla oli käytössä usein isoja korviksia ja tykkäsin, että korvissani oli aina vähintäänkin jotkut nappikorvikset. Lasten myötä isot korvikset menivät pannaan ja nykyään käytän harvakseltaan nappikorviksiakaan. Ikäväksekseni huomasin, että korvani eivät kestäneet korvakoruja lainkaan ja jouduin nappaamaan ne pois heti kuvien ottamisen jälkeen. Nikkeliherkkyys on varmasti suurentunut pitkän korutauon aikana. Heitin surutta nyt ison kasan halpiskoruja pois ja jatkossa satsaan latuun.. Korvatkin tykkää varmasti enemmän. Kevättä kohden voisin alkaa opettelemaan taas käyttää koruja ja etenkin korvakoruja. Onko jotain kivoja merkkejä mistä voisitte antaa vinkkiä?

Mahtia tiistaipäivään ja suurkiitos kaikista ihanista onnitteluista! <3Sara

..ja HEI nythän on startannut ensimmäinen kevätkuukausi! JEE!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

16 kommenttia

 1. Mimmi 01.03.2016

  Mua kauhistuttaa aina nää sun ulkona otetut kuvat, eiks sua palele?! ? siellä vaan pakkasen ja lumen keskellä seisoskelet ja silti noin hehkeenä! ? ihana hame on kyllä! voisin jopa itekin harkita pitäväni jotain tollasta rentoa hametta paksujen sukkisten kanssa, vaikka normaalisti oonkin tosi huono hameita tai mekkoja pitämään ?

  Vastaa
 2. essi 01.03.2016

  Moikka!
  Vinkki edullisista ja nikkelittömistä koruista, crazyfactory.com. Korvikset on tehty kirurgin teräksestä joten sopii myös nikkeli allergikoille 🙂
  Ihanaa kevättä teidän perheelle!

  Vastaa
 3. jj 01.03.2016

  Hieno on hame! Mutta mistä nuo kengät ovat? 🙂

  Vastaa
 4. ester 01.03.2016

  Oot oikeesti tosi kaunis ja varmaan tiiätsen itekkin❤️ Nuo korvikset on aika kivat mullakin on paljon koruja joista pidän? Niitähän saa monesta kaupasta jopa H&M ja Sokokselta ja erikseen on ihan aito koru kaupat Timanttiset ja Kultajousi? Nyt hyvää tiistaita!?

  Vastaa
 5. hemu 01.03.2016

  voisitko joskus tehä jonkuun postauksen missä kerrot miten mikko osallistuu lasten arkeen yms ja mitä tykkäätte tehdä ydessä lasten ja kahden. ootte musta niin ihana pari<3 ihanat korvikset ja hame!

  Vastaa
 6. Rookku 02.03.2016

  Nykyään monet niin sanotut halppiskorutkin on onneksi nikkelittömiä. Tai ainakin olen nähnyt useimmissa nikkeli vapaa/nickel free tekstin. Korualaa opiskelleena yritän kyllä itse suosia pienempiä yrityksiä tai ketjuliikkeitä. Ja oi miten kiva hame.

  Vastaa
 7. Minsku 03.03.2016

  Snö Of Swedeniltä löytyy kivoja korviksia, samoin esim. Thomas Sabolta. Perus koruliikkeistä (Timanttiset, Laatukoru..) löytyy usein niistä ale -laatikoista kivoja siroja koruja!

  Vastaa
 8. Jonsbe 03.03.2016

  Itselle kyseinen nettikauppa oli vielä hetki sitten ihan tuntematon, kiitos vinkistä. Rakastan niiden vaatteita! Minkä kokoinen hameesi on? Entä onko muut tilaukset vastanneet odotuksiasi?

  Vastaa
  • Sara Parikka 05.03.2016

   Nettikauppa on ihana! koot vastaa suht hyvin 🙂 tuo taitaa olla M 🙂

   Vastaa