ajatuksia..

yleinenTags:

Mooi! Aika usein kommentteihin tulee jotain sellaista mitä jään miettimään pidemmäksi aikaa ja mistä haluan kirjoittaa myös erillisen postauksen. Taas kävi niin..

…Kirjoitat selkeästi ja sujuvasti ja aiheittain, ja ehkä miellyttävin seikka -mikä on nykyään aika harvinaista- että et avaa henkilökohtaista elämääsi kokonaan blogissa vaan pysyt asiallisella linjalla ja kirjoitat persoonaan liikaa käymättä mutta persoonallisesti. Lukijana arvostan ettei minulle tule tunnetta että tässä luen salaa jonkun päiväkirjaa tai että “tätä kyllä en olisi halunnut tietää/ihan kaikkea ei tarvitse kertoa”… (osa kommentista)

 On mahtavaa, että lukijat ymmärtävät sen, että blogissani nähdään vain tietty osa elämästäni ja vielä ihanampaa on se, että se riittää. Usein tulee sellainen fiilis, että pitäisi jakaa enemmän tai kertoa enemmän.. mutta tein sopimuksen itseni kanssa, että bloggaan vain omalla mukavuusalueellani. Yksityisyys on jokaisen oma asia ja toiset ovat yksityisiä ihan kaikissa ihmissuhteissa. Tykkään aina enemmin keskittyä hyvään ja positiiviseen, enkä jaksa kantaa elämässäni mitään ylimääräistä pahaa/negatiivisuutta. Sen takia jaan blogissakin usein vain niitä positiivisia juttuja. Toivon ja uskon, että kaikki kuitenkin käsittää ettei mun elämä mitään kiiltokuvaa ole. Pääosin voin todella hyvin, olen kiitollinen ja onnellinen. Koen, että blogini on aito ja välittää oikeaa kuvaa siitä millainen olen. Bloggaaminen on helppoa ja luulen, että se ei olisi sitä, jos pitäisin yllä jotain mikä ei ole totta. Oli ihana kuulla, että lukijani ymmärtävät ja kuten olen aikaisemminkin sanonut, niin tuntuu että mua ei haluta ymmärtää väärin. Kiitos siitä! Tämän kommentin jälkeen olin mykistynyt siitä hyvästä olosta mikä minulle tuli, Kiitos!

Jakakaa hyvää, se tuo hyvää! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Siiri 03.03.2016

  Samaa mieltä!
  Kaikkea samaa ei tarvitse kertoa blogissa koko maailmalle, kuin esimerkiksi parhaalle kaverille tai perheenjäsenelle. Olet kuitenkin pitänyt meidät lukijat aina hyvin ajan tasalla elämäsi suuremmista asioista. Blogiasi lukee mielellään ja se inspiroi ja jää usein pohdituttamaan!<3

  Vastaa
 2. Suvi 03.03.2016

  Ja pystyisitkö aloittaa you tube kanavan, vaikka kyllähän tämäkin on ihan kiva ☺

  Vastaa
 3. 2x 03.03.2016

  Oon samaa mieltä, että sun blogi on hyvän tuulen blogi! 🙂 Tykkään sun ottamista kuvista, ne on huoliteltuja mutta ei liian tärkeileviä 😀 Tosta yksityisyydestä tuli mieleen, että onks se ollu tietonen valinta ettet bloggaa esimerkiks teidän parisuhteesta? Ja onko Mikolla sanomista siihen mitä kirjotat? 😀 Mä vaan joskus jonkun blogia lueskellessa oon miettiny, et mitähän tuonkin mies ajattelee kun kaikki asiat pitää julkasta… 😀 Tulee just sellanen tirkistelyolo.

  Vastaa
  • Sara Parikka 05.03.2016

   joo, kyllä se on tietoista 🙂 halaun/halutaan pitää tämä bloggaus mun omana juttuna. En myöskään tykkäisi ruotia mitään meidän henk koht juttuja 🙂

   Vastaa
 4. Roosa 03.03.2016

  Musta on ihanaa kun joku haluaa pitää netissä yksityisensä koska olen nähnyt monta blogia missä kerrotaan liikaa henkilökohtaisesta elämästä. Millä kameralla muuten kuvaat kun sun kuvat on ihania <3

  Vastaa
 5. Anna 03.03.2016

  Olen samaa mieltä postauksessa nostaman kommentin kirjoittajan kanssa. Vaikka olet televisiosta tuttu ja kirjotat julkista blogia, pidät yksityisyyden rajan niin sanotusti oikeassa kohdassa. Kirjotat mielenkiintoista ja lukijaa lähelle tulevaa blogia, mutta pidät kiinni yksityisyydestäsi. Varmasti monille nuoremmille faneille blogi antaa paljon sitä mitä esikuvalta hakee, ja vanhemmat lukijat ja muut blogimaailman perusseuraajat viihtyvät hyväntuulisen blogisi parissa. Kiitos! 🙂

  Vastaa
 6. Mari 04.03.2016

  Olen itsekin tarkka yksityisyydestäni enkä laita esim. omien lasteni kuvia nettiin ollenkaan. Ymmärrän täysin, että haluat pitää jotkut asiat vain itsesi ja lähipiirin tiedossa. Tämän blogin lukeminen saa aina hyvälle tuulelle 🙂 Jatka samaan malliin!

  Mukavaa alkavaa kevättä teidän perheelle!

  Vastaa
  • Sara Parikka 05.03.2016

   kiva kuulla 🙂 kaikkea hyvää teidän perheen kevääseen <3

   Vastaa