NIMI

yleinenTags:

Nimi.. Se lempparijuttu mitä mietin silloin, kun haaveilin vauvasta ja odotin lasta. Nimilistoja oon väsännyt jo pikkutytöstä lähtien, joten olisi voinut luulla että mulla on selvät sävelet lasten nimien suhteen.. mutta eipä ollut. Ollaan juteltu monet kerrat nimistä äidin ja siskon kanssa, sekä spekuloitu erilaisia vaihtoehtoja nimille. Mistä tykkää, mikä on ok ja mikä taas ei ole omaan mieleen kiva. Iso pointti on toki sekin, että omien suosikkinimien täytyy passata myös puolisolle. Tämä faktori karistikin suuren osan pois mun lemppareista. Se on hauskaa miten nimet aiheuttavat mielikuvia ja niiden vuoksi toisen mielestä nimi voi olla ihana ja toisen mielestä kammottava.

Tämä nimi oli siskoni 1 ehdotus ja osottautui myös toisen siskoni totaaliseksi lemppariksi. Matilda nimeä ehdotti aikoinaan meidän molempien äidit ja on kivaa, että pikkusiskolla on saman tyylinen perhetausta nimenannossa. On ollut ihanaa ottaa perhettä mukaan nimen antamiseen, vaikkakin nimi pysyi heille salassa syntymään saakka. Rakastuttiin ajan kuluessa nimeen täysin ja ajattelin, että etenkin jos lapsella on tummat piirteet niin hänestä tulee..

.. Mimosa <3

<3Sara

ps. Siskoni toi mulle&vauvalle sairaalaan ilmapalloja, joita ihailin yhdessä kätilöiden kanssa. Ihana idea!! Oli hymy herkässä, kun lähdin osastolta kotiin vauvakopan ja ilmapallojen kanssa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Saara 04.03.2016

  Ihania noi ilmapallot! 🙂 Ja kauniit nimet teidän molemmilla tytöillä,Matilda on yks mun kaikkien aikojen suosikkinimistä 🙂

  Meillä esikoinen syntyi marraskuussa ja aiemmin ajattelin et lapsellehan on helppo antaa nimi,valitsee vain jonkun omasta mielestä kivan nimen. Mut loppupeleissä tuntui hirveen suurelta päätökseltä valita toiselle ihmiselle nimi! Ja meillä myös monet mun suosikkinimistä karsiutui kun mies ei niistä tykännyt tai toisinpäin 🙂 Kalenteria selatessa molemmat sitten tykästyttiin Eevi- nimeen ja tuolla se 3,5kk Eevi-neiti tuhisee <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 05.03.2016

   Joo, se on kyllä suuri päätös 🙂 Ihana Eevi nimi! kaikkea hyvää teidän kevääseen <3

   Vastaa
 2. ester 04.03.2016

  Hienoja sydän ilmapalloja❤️ Asutko Sara vieläkin Vantaalla päin kun oon jostain saanut tietoa.?

  Vastaa
 3. Katri 05.03.2016

  Mitä muita nimivaihtoehtoja teillä oli? 🙂

  Vastaa
 4. Anniina 13.03.2016

  Miehän sanoin että Mimosa ?

  Vastaa