julisteet sisustuksessa

yleinenTags:

Mooi! On niitä yhteistöitä joihin riennän suurella ilolla heti mukaan ja tämä on yksi niistä. Sain valita muutamia julisteita Deseniosta ja heti kun klikkasin heidän nettisivuille tiesin, että se on menoa. Muutamat teistä varmaan muistaa, että meidän keittiön seinä rempattiin viime syksynä. Nyt se on odottanut tyhjänä inspiraatiota lähes puoli vuotta. Yleensä olen näissä hommissa todellinen hätähousu, mutta tällä kertaa en halunnut porata seinään jälkiä hetken mielijohteesta, vaan annoin ajatuksen hautoa rauhassa. Mielessä oli vaihtoehtoja peilistä, hyllystä, tauluhyllystä, kollaasista jne. Tämän julistevision saatuani tiesin, että se olisi juuri seinälle tarvittu lisä. Julisteissa on se mahtava puoli, että niitä voi myös vaihtaa. Tilasinkin kerralla muutamia ylimääräisiä (ei tuottanut ongelmaa valita, nimittäin ihania oli aivan liikaa) ja olen jo muutamaan otteeseen niitä vaihdellut. Hehe, niinpä. Julisteilla on myös todella edullinen hinta verrattuna esim tauluihin, joten aika pienellä budjetilla saa paljon uutta ilmettä. Oon jo tutkaillu kesää ajatellen uusia julisteita ja voi hyvin olla että lisätilaus tulee tehtyä. Etenkin kullan ja metallin hohtoiset julisteet kiinnostaisivat tällä hetkellä.

Deseniosta sen verran, että tykkäsin todella heidän nettisivuista, mikä on aina iso plussa kun nettishoppailee. Kategoriat on selkeästi esillä ja niitä pystyy selaamaan kätevästi jos tietää mitä etsii valokuvataide, graafiset (täältä löysin monta kivaa), muoti, kulta ja hopea jne.. Toinen kiitos menee pakettien laatuun. On ihanaa vastaanottaa tilaus joka on paketoitu kauniisti ja joka on kaikinpuolin loppuun asti mietitty. Vähän sama homma jos käy kaupassa, niin arvostan paljon hyvää asiakaspalvelua. Nettishoppailussa se palvelu näkyy eri jutuissa, mutta mielestäni silti aivan yhtä tärkeää. Julisteiden laatu on myös todella hyvä.. Paksua pahvia ja laadukasta painantaa.

Tämän hetken suosikkijulisteeni on iso M kirjain. Varmaan sanomattakin selvää, että elämäni suurimpien rakkauksien nimet alkaa kyseisellä kirjaimella. Myös LA LUNE juliste on mielestäni todella upea.

Kivaa ja leppoista sunnuntaipäivää.. <3Sara

*sisältää kaupallisia linkkejä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

16 kommenttia

 1. Laina 06.03.2016

  Mahtava toi timanttitaulu. Rakastuin <3_<3

  Vastaa
 2. ester 06.03.2016

  Niin tuo timantti taulu on tosi hieno❤️ Samoin sinne kivaa sunnuntaita.

  Vastaa
 3. Taika 06.03.2016

  Hienot taulut. Sisustuskärpänen tännekkin iskenyt. Kiitti tästä vinkistä. 🙂
  Mukavaa sunnuntaita!

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.03.2016

   Kiitos samoin 🙂 Juu tuolta kyllä löytää ihania jullareita!

   Vastaa
 4. Jansku 06.03.2016

  Kiva kun kirjoittelit noista julisteista! Ollaan jo pitkään haaveiltu joistakin sisustustauluista, mutta ne on usein niin kalliitakin, ettei olla raaskittu vielä hankkia. Nyt kyllä on pakko tilata muutama juliste! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.03.2016

   Niinpä! Näissi hinta on kyllä todella kohdallaan 🙂 Ja valinnanvaikeus iskee kun on niin paljon ihania vaihtoehtoja! 🙂

   Vastaa
 5. Outi 07.03.2016

  Oletko tehny postauksen keittiöremontista? Tuo harmaa seinä on upea, onko se jotain kalkkimaalia? Nimim. keittiötäkin remppaava, kerran kyselin sulta jo niistä liukuovikaapeista 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.03.2016

   se ei oo kalkkimaalia, vaikka aluksi kyllä niihin myös tutustuin 🙂 se on maalia ja ostettu decosista 🙂 tsemppiä remonttiin!!

   Vastaa
 6. sinja 07.03.2016

  Desenion julisteet on kyllä mustakin ihania! Oon selaillut monet kerrat ne läpi ja miettinyt mitkä olisi omaan kotiin kivoja. Tulee usein valinnan vaikeus ja tilaus jää tekemättä 😀

  Minkä kokoset taulut sulla on tuolla hyllyn päällä? Entä, onko ruokapöydän päällä olevat taulut porattu tai pystyykö ne kiinnittämään mm. taulukoukuilla?

  ps. teillä on ihana koti ja mua niin harmittaa kun jahkailin joskus aiemmin ostanko tuon anttilan adlon- maton ja nyt kun olisi tarvetta ni sitä ei enään myydä ainakaan nettikaupassa! Niiiiin ihana!!

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.03.2016

   joo valinnanvaikeus siellä kyllä iskee 😀
   ne on 50×70 🙂 ja pysyy ihan nauloilla 🙂
   kivaa päivää <3

   Vastaa
 7. Niinu 07.03.2016

  Näyttää niin kivalta! 🙂 Oon itekki miettinyt julisteiden tilaamista tuolta 🙂

  Vastaa
 8. Maaria 14.03.2016

  Hei voinko kysyä mikä on toi ihana vihreä oksa? Ihan kukkakaupasta vai mistä:) Kestääkö hyvänä pitkään?

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.03.2016

   Joo, se on kukkakaupasta. Eucalyptys.. kestää pitkään 🙂

   Vastaa