keittiön seinä

yleinenTags:

Moikka! En ole vielä kuvannut teille meidän uutta seinää, minkä maalasimme ristiäisiä edeltävänä päivänä. Istuttiin olkkarissa syömässä aamupalaa ja mietittiin, että seinä on jäänyt maalamatta vaikka maalipurkki löytyy jo kotoa. Jotenkin siinä tilanteessa seinän keskeneräisyys alkoi ottamaan pannuun ja alettiin heti tutkia maalin kuivimisaikaa jne. (first things first 😀) Nooh, sitten vaan hommiin. Täältä näkee seinän edellisen pinnan. Mehän siis laitettiin tuo edellinen tunto maali seinään, mutta kun viereisen seinän tapetti vaihtui tummanharmaaseen maaliin, niin myös tämä seinä alkoi kaivata muutosta. Näistä kahdesta tunto maalista (karhea ja hieno) tulikin uskomattoman kiva yhdistelmä. Nyt hienon tunto maalin vedot näkyvät kivasti valoa vasten. Meillä on samaa hienoa tunto maalia makkarin seinässä ja siellä alla ihan ”normi seinä”. Kaikki vedot ja kuvioinnit ovat paljon enemmän piilossa, kun taas keittiössä ne näkyy selkeämmin. Uskon, että johtuu juurikin maalattavasta seinäpinnasta.

Oli vaikea saada kuvattua seinän todellista ulkonäköä, sillä se on väriltään todella valkoinen. (sävynä, tikkurilan tunto maali, hienoin niistä, ja maalia ei ole sävytetty millään) Muutaman asteen valkoisempi kun ”normi valkoinen”. Ehkä tuosta viimeisestä kuvasta voi hahmottaa, että maali taittaa enemmän kylmempään suuntaan kuin katkaisija ja täten näyttää valkoisemmalta.

Nyt tuntuu, että paikat alkaa pikku hiljaa olla valmiina. Mitä nyt vielä ovet pitäis vaihtaa ja kaikenmaailman diy juttuja tehdä. 😀 Niin sitä aina vaan keksii seuraavan projektin.  Mukavaa sunnuntaita teille kaikille.. <3Sara

ps. Asukuvia tulossa heti huomisesta alkaen.. koin viime viikolla eräänlaisen tukkakriisin, niin kuvat jäi heti vähemmälle. Huomiseen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. ester 13.03.2016

    Oikein hyvää ja rentoa sunnuntai päivää:) ❤️?

    Vastaa