katse viime viikkoon

yleinenTags:

Moikka! Viime viikon punavivahteista jäi nämä kuvat talteen. Itseasiassa yllättävän kivannäköisiltä ne näyttää näissä kuvissa. (kuvista näkyy myös kuinka laineikas mun tukka todellisuudessa on) Punaisesta tulee kuitenki liikaa mieleen mun yläaste värjäykset. 😀 Otinkin kampaajalla mieluusti vastaan kylmemmän sävyn. Oon taas hamstraillut kaikkia hiustenkasvatus vinkkejä, vaikka uskon ettei mitään poppaskonstia ole olemassa. Täytyisi ehkä hetkeksi unohtaa koko juttu, niin ehkä ne sitten kasvaisi.. vai? Kaivoin juuri vuoden takaisia valokuvia esiin ja niistä huomaa kyllä selkeän hiusten kasvun. Palataan siis vuoden päästä asiaan! 🙂 Tytöt saavat varmasti kasvattaa pitkät hiukset jos niin haluavat. Otan vastuun takuista ja kampausten teosta.

Tänään siivotaan ja puuhataan kotosalla juttuja. Olisko teillä muuten jotain postaustoiveita mulle? <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
P3080318_Fotor_Collage

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 kommenttia

 1. 2 15.03.2016

  Siivoamisesta tuli mieleen, antaako Matilda sinun siivota ? meillä jos koitan vaikka imuroida 1,5v esikoinen tulee ottamaan imurin ja haluaa imuroida sama lattioiden lakasussa ja pesussa, jos muuta yritän siivota tulee hän itkemään viereen, eli meillä siivous on katastrofaalista pojan ollessa kotona, onnekseni lapsilla on isä joka voi viedä lapset ulos siivouksen ajaksi 🙂 Jos ei mene liian hankalaksi tai henkilökohtaiseksi siivous postaus voisi olla kiva esim. Siivouksen jako, mitä perus päivä siivoukseenne kuuluu tms.

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.03.2016

   Saan suht hyvin siivottua kyllä lasten ollessa kotona, mutta kyllähän se vie aikaa enemmän kun tekeminen koko ajan keskeytyy.. Joo voisin kirjoittaa asiasta jossain postauksessa 🙂 kivaa viikkoa!

   Vastaa
 2. ester 15.03.2016

  Hei voisitko enemmän laittaa siitä teidän koirastakin kuvia?❤️ Ihmeellistä miten meikki muuttaa nii kauniiks naisen.??

  Vastaa
 3. Ella 16.03.2016

  Hei mistä noi farkut on ostettu? 🙂

  Vastaa
 4. Camilla 17.03.2016

  Jollei mee liian henkilökohtaiseksi nii olis kiva nähä sun vanhoja hiustyylejä lapsuudesta ( ylä- ja ala-asteelta)☺️?

  Vastaa
 5. Julia 25.07.2016

  Minkä pituinen oot?☺️

  Vastaa