valmisteluja

yleinenTags:

Moikka! Meillä on aloitettu pääsiäisvalmistelut vähän viime tippaan.. tai oikeastaan, ehkä ihan sopivassa kohtaa. Yleensä oon aina niin ajoissa, että ehkä siksi tuntuu nyt myöhäiseltä. No anyway, käytiin äsken hakemassa pajunkissoja ja rairuoho laitettiin alkuviikosta kasvamaan. Tänään näkyi ensimmäiset pienet ruohon alut mullassa. Kaikki virvonta koristeet pitäisi hakea, sitten askarrella ja maalata munia. Luulen, että Matilda tykkää tosi paljon näistä touhuista. Meinataan mennä virpomaan isovanhemmille ja ehkä muutamille tutuille. Mites siellä?

Saas nähdä kuinka paljon sitä itse tulee vedettyä suklaata pääsiäisen aikaan. Varsinkin, kun meillä juhlitaan samalla myös Matildan ja Mumman synttäreitä. Huh, apua! Laitan meidän pääsiäisvalmisteluista kuvia, kun saadaan homma käyntiin. Aurinkoa loppuviikkoon! Nyt ajattelin mennä terassille syömään lounaan, kun sain molemmat tytsyt unille. ps. meillä luovutaan tänään lopullisesti tutista (Matildalla ollut viimeiset 5kk pelkästään uni käytössä), joten peukut pystyyn että saadaan edes vähän unta viikonlopun aikana. Kirjoitan tästäkin vaikka oman postauksen, kun nähdään miten se meillä menee. Palataan! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Anu 17.03.2016

  Meillä olisi kans tutista luopuminen edessä tytöltä 1v6kk. Taitaa vaan meillä jäähä siihen, että äiti on kesän lomalla ja saa sitten rauhassa nukkua univelkoja pois 😀 Innolla odotan miten teillä sujui asia 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.03.2016

   Joo meilläkin ajotettiin lomaan 😉 Teen tällä viikolla postauksen asiasta! Kivaa viikkoa <3

   Vastaa
 2. ester 17.03.2016

  Jokainen varmasti viettää juhlia eri tavalla pääsiäinen on kyllä kiva kun voi syödä suklaatakin ja kaikkea muuta. Hyvää tätä loppuviikkoa!?❤️

  Vastaa
 3. Mimmi 21.03.2016

  Täällä myös aloiteltiin viime viikon lopulla pääsiäisvalmistelut ja laitettiin rairuohot ja ohrat itämään 🙂 meillä käväs oksennustauti tässä sopivasti flunssakierteen päätteeks Jirillä ja Lumi kiukutellut (luultavastikin) hampaitaan ? sen takia ollut vähän hiljaiseloa tän kommentoinninkin suhteen 😀 nyt vasta (kulkevan) ajatuksen kanssa pääsee kunnolla syventyyn taas sun blogiin! Mitä teillä tykättiin virpomisesta? Meillä Jirin kanssa käytiin ensimmäistä kertaa vasta nyt virpomassa ja ei ollut kovin moksiskaan 😀 naamaan ei saanu laittaa mitään meikkejä ja opeteltua loruakaan ei suostunut lausumaan (vaikka käytiin vaan mummulla, mummalla ja naapureilla). Lumi sen sijaan oli aivan onnessaan noidaks laittautumisesta ja oksien heiluttelusta ovensuulla 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.03.2016

   eih.. oksennustauti on karmee.. meilläkin oli se vähän aikaa sitten 🙁 Toivottavasti voitte nyt jo hyvin <3
   hehee, hauska Jiri 😀 Matilda oli kyllä ihan intona ja vähän hämillään.. tykkäsi myös meikkihommasta kovasti! Onkohan monesti tytöt tähän hommaan innokkaampia..en tiedä 🙂 Kivaa loppuviikkoa<3

   Vastaa