2v synttärit

yleinenTags:

Mooi! Eilisistä juhlista ollaan selvitty ja tänään hulina jatkuu kavereiden merkeissä. Oli kyllä onnistuneet juhlat ja todella hyvä veto, että oltiin vain molempien perheiden kesken.. Kerkesin rennosti keskittyä olennaiseen. Matilda sai kivoja lahjoja ja tyttö tipahti illalla ennen hampaiden pesua. Päikkärit oli jääny jännityksissä pois, joten väsymys painoi.

Tässä muutamia kuvia eiliseltä. Herkkuja oli iso määrä ja koristeina toimi ilmapallot sekä katonrajaan viritetyt viirit. Ostin muutaman paketin viirejä tigeristä ja yllätyin miten riittosat ja kivat niistä tuli. Kakku ei ollut ulkoisesti mikään taidonnäyte, mutta Matilda osas arvostaa. 😀 Elsa ja Frozen on täällä suunnalla aika kova juttu, mikä on aika hassua koska itse leffaa ei edes omisteta. Puhuttiin just, että millä ihmeellä Disney saa kaikki lapset hullantumaan samoista jutuista. Musta on ihana seurata Elsa&Anna intoa ja fanitusta.. tulee ihan oma lapsuus mieleen. Sehän näiden lasten kanssa on yks parhaista jutuista, että saa elää niitä lapsuuden hetkiä ja tunteita uudestaan. Tiedättekö mitä meinaan? Tekee kans hyvää nähdä miten pienestä lapselle syttyy hymy ja kuinka perusjutut tekee lapsen onnelliseksi. Pitää ottaa itse mallia!

Hei tajusin just etten postannu viime viikolla arkireseptejä vaikka lupailin, joten siihen tulossa pian muutos. Miten teidän pääsiäinen on mennyt? 🙂 Onko vedetty suklaaähkyt? Mulle on maistunut herkut vähän liiankin hyvin, joten otan huomenna arjen mieluusti vastaan. Mukavaa päivää! Nauttikaa vapaasta, jos sattuu olemaan pitkä viikonloppu! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

18 kommenttia

 1. Jenna 28.03.2016

  Oi mitkä pippalot tyttö on saanut!! <3 teillä on niin kaunis keittiö, näistä kuvista saa paljon ideoita pieniinkin asioihin. On aina hauska kun tekee mieli tehdä jotain suolasta/makeaa niin käyn joka kerta kurkkaamassa vihkosta mihin olen kirjoittanut täältä saamani reseptit! Kiitos niistä, jokaisesta olen tykännyt tosi paljon. Teillä oli muuten ihana tapa luovuttaa tutit, meillä on kohta sama edessä ja jopa siitä postauksesta minkä kirjoitit sain paljon hyviä ajatuksia! Täälläkin saan joka kerta niin paljon iloa siitä kun näkee miten oma lapsi iloitsee jostain niin pienestä, esimerkiksi kun puhaltaa yhden ilmapallon se pieni pallo voi hyvinkin olla meillä monta päivää joka paikassa mukana:D Mun tyttö 1,5v on ollut syntymästä asti titi-nalle fani:D saa nähdä kauan jatkuu vai vaihtuuko pian esimerkiksi juuri tuohon frozenii kun tuntuu että jokaisella tyttö lapsella ketä näkee kaduilla/kauppakeskuksissa niin on juuri jotain frozen juttuja päällä:D joka vuosi on eri hahmot kyseessä 😀 Ihanaa kevättä teidän perheelle, iloitsen jokaisesta postauksestasi tosi paljon ja kuten sanoin saan paljon ideoita tätä kautta. Jos joskus kadulla kävelet vastaan tulen kyllä ehdottomasti kertomaan miten näitä on joka kerta yhtä ihana lukea <3 olet ihana ihminen ja mahtava äiti <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.03.2016

   voi miten ihana palaute! Kyllä herkisti kun luin tämän 🙂 Kiitos älyttömästi! Aivan ihanaa jos sulla on tollanen fiilis mun blogista ja jutuista 🙂 Ihanaa kevättä teidän perheelle ja erityisesti pikku mimmille kaikkea hyvää <3

   Vastaa
 2. ester 28.03.2016

  Kyllä pääsiäinen on mennyt hyvin.❤️ Kiva kuulla että sielläkin menee hyvin Sara? On ilo lukea tätä sun blogias.??

  Vastaa
 3. Mimmi 28.03.2016

  Herkullisen näköset tarjottavat taas! 😛 täällä kans herkkuja ahmittu vähän liiankin kanssa pyhät ja otettu melko lepposasti ja odotankin niin taas huomista että arki ja normaalielämä taas alkaa 😀 Meillä muuten myös frozen on kova juttu vaikka Lumi ei vielä oo edes 1,5vuotta 😀 ja ihmeteltiinkin miehen kanssa että kuinka yksi elokuva voi noin paljon koukuttaa jo noin pientä lasta. jiri myös tapittaa ihan onnessaan siskonsa vieressä olafia ja kristofia (ei kuulemma ollenkaan annaa ja elsaa 😀 ) ja laulaa mukana. mekin katsottu elokuva vaan ehkä 2-3krt mutta youtubesta telkkarin kautta pyörii frozen biisit ja pätkät vähintään kerran päivässä 🙂 neiti tanssii, nauraa ja hihkuu mukana. Ihmettelin että kuinka paljon sitä itsekin jaksaa lasten mukana katsoa samoja pätkiä, mutta kun näkee kuinka innoissaan lapset on, niin ei sitä itseäkään kyllästytä 🙂 ja todellakin yksi parhaista asioista vanhemmuudessa on oman lapsuuden uudelleen eläminen omien lasten kanssa. Kaikkien niiden oman lapsuuden lempipuuhien ja perinteiden siirtäminen lapsille 🙂 ihanaa viikkoa sinne <3 ps. tuttipostauksessa olit vastannut yhteen kommenttiin lapsen "itkettämisestä" ja haluan sitä kommentoida kun tuntuu olevan sellanen asia jota välillä kauheesti paheksutaan. Täällä ei myöskään ihan pikkuitkujen ja ininöiden takia laukata paikalle silittelemään taikka sylittelemään. Vasta sitten kun on oikeaa hätä/paniikki itkua (vaikka nukuttaessa) niin käyn rauhottelemassa, mutta pelkän huomiokitinän takia en edes käy lastenhuoneessa (jollei ole tuttia viskonut, jonka käyn vaan neidille viemässä). Jokainen äiti kuitenkin tunnistaa oman lapsensa itkut ja todellisen hädän. Ihana kun sulla on arvot kohdallaan ja maalaisjärki käytössä. Ja kirjoitat asioista rehellisesti etkä vaan sellasta mitä oletat joidenkin haluavan kuulla 🙂 oho, mun ps osiostakin tulikin vähän pitkähkö 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.03.2016

   Joo hei ihan samaa ollaan pohdittu Mikon kanssa Frozenin suhteen! Siinä on jotain magiaa kun kaikki muksut rakastuu aina disneyn juttuihin 🙂 Meilläkin soi ”taakse jää” mooooonta kertaa päivässä 😀
   ..ja voin kyllä täysin yhtyä sun ajatuksiin tuosta ”itkettämisestä”.. Taitaa olla meillä todella samantapainen ajatusmaailma 🙂 Ihanaa viikkoa myös koko teidän perheelle <3

   Vastaa
 4. 2x 28.03.2016

  Nam mitä herkkuja! Mitä pastasalaatissa on? ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.03.2016

   pastaa, pestoa, kurkkua, sipulia, fetaa.. hmm olikohan siinä kaikki 🙂

   Vastaa
 5. Tytski 28.03.2016

  Heips! Ihanat juhlat 🙂 itselläni pelkkiä poikia, joten ihana seurailla näitä tyttöjen innostuksia 🙂
  Mistä tuo Matildan pilviruoka-alusta on?

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.03.2016

   Joo niinpä, taitaa poitsuilla olla monesti muut jutut mitkä innostaa 🙂 Onnekseni saan pian kummipojan, niin pääsen mukaan myös poitsujen juttuihin 🙂
   Alusta on ostettu vepsäläisiltä.. mutta en nyt millään muista sitä merkkiä.. :/

   Vastaa
 6. Niinu 29.03.2016

  Nam mitä herkkuja! 🙂 Näyttää hyvältä. Toi Frozen kakku on ihana 😀 <3

  Vastaa
 7. Ruut 29.03.2016

  meilläki mun naapurit on ”proutsen”-faneja ja niiltä löytyy molemmilta ties mitä frozen-sälää. mm. elsa ja anna mekot ?? kiva postaus!

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.04.2016

   Proutsen 😀 ihana! fr yhdistelmä on varmaan monelle pikkuiselle hankala lausua 🙂

   Vastaa
 8. Lida 31.03.2016

  Moikka! Kiva värikäs postaus! Täällä on pian tulossa pojan 2v bileet (toukokuussa) niin sain hyvin ideoita sun blogista! Ovatko nuo liputkin Tigerista? Olen seurannut sun blogia noin vuoden ja aina iloitsen uusista postauksista. Hyvänlaatuiset valokuvat! Otatko kuvat kännykkäällä vai kameralla?
  Mukavan kevään jatkoa ja voimia lasten kanssa! 😉

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.04.2016

   Joo ne on tigeristä.. makso muutaman euron ja olin ainakin todella tyytyväinen niihin 🙂 Tosi riittosa! Ihanaa, teillä juhlitaan pian pikkukundia <3
   Kameralla kuvailen 🙂
   Ihanaa kevään jatkoa sinne myös!

   Vastaa
 9. Sanna Wallin 02.04.2016

  Sun blogia on aina niin ihana lukea. Olen alusta asti seurannut sun blogia ja yhtäkään tekstiä ei ole jäänyt välistä, tämä koukuttaa 😉
  Itsellä on 1.5 vuotias tyttö ja nyt meillä on kova pyöräkuume! Siksi kiinnostaisikin tuo kuvassa näkyvä potkupyöräkö ? Voisit kirjoittaa Matildan saamista lahjoista 🙂
  Ihanaa kevättä ja kesän odotusta teille kaikille <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.04.2016

   Voi miten ihana kuulla <3
   Ihanassa iässä sun mini 🙂 Joo, voisin postata pyörästä erikseen!
   Ihanaa kevättä myös teidän perheelle <3

   Vastaa