Bomber love

yleinenTags:

Moi! Kirjoittelin viime viikolla, että toiveissa olisi kevääksi ja kesäksi bomber takki. Poikkesin viime viikolla zarassa ja löysin juuri sellaisen bomberin millaista olin ajatellut. Sain äidiltäni synttärilahjaksi lahjakortin zaraan ja hän nimenomaan toivoi että hankin jotain kivaa itselleni. Helposti sitä ostelee vaatteita lapsille ja jättää omat hankinnat hankkimatta. Käykö teille muille äideille niin? Tietty omasta takaa vaatteita löytyy jo semmonen kasa, että eihän tässä mitään todella tarvitse. Lapset taas tarvitsevat milloin mitkäin vaatteita, kausituotteita jne. Täytyy kyllä myöntää, että ilman äitiä tämä takki olisi jäänyt henkariin, vaikkakin on juuri sitä mitä himoitsin.. joten kiitos mamalle<3!

Nyt odottelen, että ilmat lämpenee sen verran että tarkenee kevyessä bomberissa. Me suunnataan molempien tyttöjen neuvolaan ja edessä on molempien rokotukset. Jaiks! Pitää napata frozen laastarit mukaan. 🙂 Aurinkoa päivään! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
P3280656_Fotor_Collage
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

13 kommenttia

 1. Mimmi 29.03.2016

  Täällä myös samoilla linjoilla mennään. Aina tulee hankittua lapsille kaikkea, mutta itselleen ei mitään edes raaskisi ostaa 😀 sen tähden mummunikin painotti käyttämään postittamansa synttärirahan VAIN ja ainoastaan itseeni 🙂 ihana idea noi frozen laastarit! Täytyykin Jirille keksiä jotkut superhienot laastarit 4vuotis neuvolarokotuksiin mukaan! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.04.2016

   Täysin sama homma 🙂 Ihana mummu siellä! Joo, yllättävän hyvin toimi kun työnsin laastaripaketin käteen samalla kun terveydenhoitaja alkoi säätämään rokotetta asemiin. 🙂 Kivaa viikonloppua!

   Vastaa
 2. ester 29.03.2016

  Hei saraparikka kauniita kuvia susta huomasin kun lähit Salatuista Elämistä aijotko ikinä enää palata takas tykkäsin Pepistä.?❤️ Miks otatte rokotuksia kaikki ei ainakaan ole luotettavia vain riippuu syystä.?? Hyvää tiistai päivää!?

  Vastaa
  • kiasa 30.03.2016

   Suomessa on suositeltavaa mennä rokotussuunnitelman mukaan. Pienien lapsien rokotukset ovat ihan normaaleja ja ei niissä ole mitään mikä ei olisi suositeltavaa.

   Vastaa
 3. inka 29.03.2016

  Ihana takki! Tommonen olis kyllä aika kiva. Mites pikkuinen voi? Koko perheelle terkkuja ja hyviä vointeja 🙂

  Vastaa
 4. marsu 29.03.2016

  aijotko palata salkkareihin vielä ?:)

  Vastaa
 5. Miisa 29.03.2016

  Ihana takki! Onko tuo musta vai enemmänkin tummansininen? Hyvää viikkoa koko perheelle :)!

  Vastaa
 6. Jenna 29.03.2016

  Toi takki sopii sulle tosi hyvin,
  Katsoin itse juuri tuota samaa mutta en raaskinut ostaa 😀 täällä on myös sama vika kun kaupoille lähdetään niin aina oon lapselle ostamassa koska aina on jotain mitä tuntuu heiltä puuttuvan:) monesti menee just siihen että näkee itselleen jotain kivaa eikä jaksa mennä sovittamaan joten se jää kaupan hyllylle, mies monesti sanoo että nyt kun tulet takaisin haluan että sulla on kasseissa muutakin kun mulle tai pikku neidille jotain 😀 ehkä sitä sit osaa itselleen ostaa paremmin jos joku on vieressä ”tarkkailemassa” mutta mä vaan niin rakastan shoppailla minille jotain söpöä;)

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.04.2016

   Mäkään en olis raaskinu ostaa, ellei olis ollut sitä lahjakorttia 🙂 Ja kyllä houkutti mennä zaran minien puolelle 🙂 Ne vaatteet on ylisöpöjä! Ja tosiaan ei sovitus hirveesti nappaa, varsinkaan silloin jos on muksut mukana.
   Hei ihanaa viikonloppua sinne <3

   Vastaa
 7. Eevis 09.04.2016

  Moikka! huikeennäkönen takki! Harmi kun täällä pirkanmaan alueella ei oo zaraa 🙁 minkä kokoseen takkiin päädyit? en oo koskaan tilannut zaralta ja mietin mikä koko olis oikea 🙂 kiitti!

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.04.2016

   Mulla koko M 🙂 Zaran koot on mielestäni pienentyneet viime aikoina! Mutta tosiaan sieltähän voi nykyään tilata 🙂 ja voihan aina palauttaa jos ei oo hyvä!

   Vastaa