new in – toddler

yleinenTags:

Heippa! Mun oli pakko kuvata teille muutama Matildan vaatekaapin kevätuutuus. En malta odottaa, että saan pukea tytön näihin vermeisiin. Farkkutakin löysin 3e kirpparilta, mieletön löytö! Farkkutakit usein on vielä just sellasia, että ne vaan paranee käytössä. Neule sen sijaan on Matildan mummin tekemä ja kengät kummien ostamat. Läheiset tuntevat meidät ja Matildan vissiin aika hyvin, kun osui näin nappiin. Kevääksi/kesäksi täytyy hankkia vielä aurinkolasit Matildalle. Olisko kellään vinkkiä mitkä on hyvät? Ne ei saisi kyllä olla kovin kalliit, koska luulen että ne saa osakseen kovakouraista käsittelyä :D. Sitten täytyy hankkia kevyempiä pipoja ja lapasia. Matildan kädet on ollu aurinkoisilla säillä jo ihan hiessä toppahanskojen sisällä. Tuntuu kyllä, että lasten kanssa on jatkuva hankitalista olemassa. Jotakin pientä/suurta saa olla koko ajan miettimässä ja hankkimassa. Onneksi tuo vaatteiden hankita tuntuu kuitenkin itselle ihan mieluisalta puuhalta.

Kivaa päivää kaikille! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

18 kommenttia

 1. ester 31.03.2016

  Kiitos ja samoin sulle kivaa päivää.❤️

  Vastaa
 2. iina 31.03.2016

  Julbo on ainaki sellanen lasten aurinkolasimerkki. Ne on muovisia/kumimaisia ja joustaa, niin kestää kovempaakin käsittelyä. Ja joku malli on sellanen et ne on molemmin päin ”oikeinpäin” (ei oo siis ylösalasin) ku pikkuset tykkää ite ottaa pois ja laittaa takas kasvoille 😀 Optikkoliikkeet myy ja netistä saa kans 🙂

  Vastaa
 3. mmndi 31.03.2016

  Ihana asu ja wau kuin upeaa käsityötä toi paita :).
  Aurinkolaseissa suosittelen bibiatorsin laseja, uv ym suojat ovat hyvät pienille silmille. Sekä myös sangat kyllä kestää taivutuksia. Ja mikä parasta ( tai ainakin vuosi sitten oli) jos vuoden sisällä lasit katoaa tai menee rikki saa uudet kun on lasit rekisteröinyt netissä.. Itse tykkään kyllä myös niiden ulkonäöstä ja ilmeisesti myös ovat päässä hyvät kun pikku käyttäjä niitä meillä kovin mielellään pitää 🙂

  Vastaa
 4. Sanja 31.03.2016

  Ihania vaatteita! ? Ja toi neule, mahtavaa kun vielä mummut jaksaa kutoa! Aurinkolaseista, meillä oli taaperolle ostettu netistä babybanzien seuraava versio kidzbanz retro-mallit, tyylikkäät ja pysyi hyvin päässä, nyt vielä 4v käyttää pyöräillessä samoja. Autossa on sitten erilaisia marketista ostettuja varalaseja matkoille… Suosittelen. Aurinkoisia kevätpäiviä teille! ☀️

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.04.2016

   Niinpä! 🙂 Okei.. kiitti vinkistä 🙂 ja hei joo pitääpä hankkia autoon omat!

   Vastaa
 5. Mimmi 31.03.2016

  Ihanan värinen neule 🙂 ja just oon ihastellut meidän lapsille tollasia adidaksen lenkkareita, jos ostais samistelu kengät (noi kun ois ihan älyttömän mageet sekä tytölle että pojalle). Täällä myös tuntuu että hankintalista kasvaa lämpenevien kelejen myötä, vaikka niin olevinaan oli kaikkea jo hankittu 😀 jos löydät jotkut hyvät ja suht edulliset aurinkolasit niin saa tännekin vinkata, sama hankinta ois meinaan molemmille lapsille tässä ajankohtaisena 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.04.2016

   niinpä! hei totta, noi olis aika söpöt sisaruksilla 🙂
   Ihanaa viikonloppua teidän perheelle <3

   Vastaa
 6. Jenna 31.03.2016

  Me tilattiin Lastentarvikkeelta Shadez merkkiset lasit, kivan näköset ja sangat taipusat, kestää lapsen niitä väännellä. Eikä hintakaan päätä huimaa, 24,90€! Lisäks siihen pysty ostaan kotelon ja remmin päänympäri. Tykkään! Ja kivoja vaatteita 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.04.2016

   Okei 🙂 Kiitti vinkistä!! Täytyypä käydä kurkkaamassa!

   Vastaa
 7. emma 01.04.2016

  Heippa, missä kirppiksillä pyörit? Onko antaa vinkkiä hyvästä lastenvaate kirppiksestä? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.04.2016

   nella&nuttu espoossa on tämänhetkinen suosikki 🙂 ja vekarakirppiksellä kumpulassa oon myös joskus käynyt. 🙂

   Vastaa
 8. katri 01.04.2016

  Suisittelen ehdottomasti Julboja. Meillä jo toista kesää ostettiin kokoa suuremmat. Edelliset on vielä ehjät mut pienet. Meidän kaks vuotiaan käsissä julbot säilyny ehjänä vaikka itse laittanu päähän ja ottanut pois, väännellyt varmaan myös muuten. 😀 Värejä löytyy paljon ihanan pirtsakoissa sävyissä, peililinssillä tai ilman.

  Vastaa
 9. maria 02.04.2016

  Suosittelen myös jo aiemmin mainittuja Babiators-aurinkolaseja! Niissä tosiaan on se etu että jos lasit katoavat tai menevät rikki vuoden sisään ostamisesta, saa uudet ilmaiseksi. Lapsen kanssa ihan huippu juttu! Ovat myös kivan näköiset ja värivaihtoehtoja on vaikka kuinka! 🙂

  Vastaa