day off

yleinenTags:

Moikka! Mulla on aikasen kiva päivä tiedossa, kun mennään illalla katsomaan Grease musikaalia kahdestaan ja tytsyt menee mummeille hoitoon. Muistan pikkutyttönä miten mykistynyt olin, kun näin kyseisen musikaalin Helsingin kaupunginteatterissa. Kokemus jätti ison jäljen ja palon näyttelijäntyötä kohtaan. Kuka olis silloin uskonut.. 🙂 Nojoo, mutta nyt menään verestelemään muistoja ja nauttimaan vapaaillasta.

Nämä kuvat ovat viikon takaa, kun vietettiin pääsiäistä mun puolen perheen kanssa ja Helsinkiin oli laskeutunut sumu. Oli hienon näköistä, kun ei nähnyt kovinkaan pitkälle. Kuvissa hiusten väri näyttää paljon punavivahteisemmalta mitä se oikeasti onkaan. Tähän ”vaivaan” on auttanut Fudgen clean blond shampoo. Googlettelemalla selvisi aika pian, että tämä shampoo on hopeashampoiden kuningas tuote, joten se oli helppo hommata. Shampoo lupaa poistaa myös messinkiset sävyt, joten punainen on saanut kyytiä. Voin todella suositella tuotetta, jos on ongelmia keltaisuuden-punaisuuden kanssa. 🙂

Nyt kaunistautumaan! Ihanaa viikonloppua <3Sara

P3260413_Fotor_Collage OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. ester 02.04.2016

  Oot vaan tosi nätti? Okei hyvää viikonloppua Sara.❤️?

  Vastaa
 2. taskuapinat 02.04.2016

  Moi!
  Mäki kävin lapsena katsomassa Greasen kaupunginteatterissa. Ja vanhempana oli pakko ostaa se dvd. Missä kävitte nyt katsomassa?
  Oon huomannut että laivalla (oisko ollut siljalla) on menossa näytökset, onks jossain muuallakin?
  Ihanaa viikonloppua ♡

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.04.2016

   🙂 meillekkin hommattiin se dvd lapsena!
   Käytiin valkeakoskella, se menee siellä kaupunginteatterissa 🙂
   Suosittelen!
   Ihanaa viikonloppua myös sinne <3

   Vastaa
 3. Niinu 02.04.2016

  Ihana asu ja sinä! 🙂 <3

  Vastaa