maanantai

yleinenTags:

Heippa! Mulla ei ole koskaan ollut viikonpäivä inhoa maanantaita kohtaan. Se voi johtua siitä, että maanantai on ollut mulla monet vuodet vapaapäivä ja usein silloin oon hoitanut juoksevia asioita (tai vaan lekotellut viikonlopun jatkeena).. Kiva startti viikkoon. Tietysti joskus maanantaille on sattunut pitkä työpäivä, mutta todellatodella harvoin. Keskiviikko sen sijaan on usein musta vähän tylsä päivä. Se on jotenkin keskellä viikkoa ja lapsena muistan, että silloin oli kuoroharkat+pitkä päivä koulussa, niin se ei aina napannut. Nykyään keskiviikko on jo vähän kivempi, koska seuraava päivä siitä on to ja sitten pe jne. 😀 Oon kyllä aina askeleen edellä mun mielessä. Läsnäoloa tänne, kiitos!

Kuvasin teille mun tyypillisen kotiasun, missä viihdyn älyttömän hyvin. Meillä käy päivisin aika usein kyläilijöitä ja aina en viitsi lymyillä täällä kollareissa+lököpaidassa. Niimpä nää silkkihousut on täydellisen mukavat, rennot, mutta myös kivan siistit. Löysä musta trikoopaita on myös helppo Mimosan syöttämistä ajatellen. Tosin toiset äidit jos ketkä ymmärtävät löhövaatteet ja sekavan kodin, joten sinäänsä ei ole yhtään paineita ottaa näitä äiti+lapsi komboja vastaan. Nyt ulos aurinkoon!

Kivaa vikkkoa! <3Sara

*housut ja paita, mangosta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. ester 04.04.2016

  Taas niin nättinä oot Sara❤️ Ootko muuten tykännyt tehdä tätä sun omaa blogia? Hyvää viikkoa myös sulle!?

  Vastaa
 2. Johanna 04.04.2016

  Moi!
  Tuli mieleen postausehdotus: olisiko mahdollista saada tänne blogiin joskus Mikon näkökulmaa asioihin? Esimerkiksi hänen my day -postaus tai jotain vastaavaa. 🙂

  Vastaa
 3. Katrianna 04.04.2016

  Heipä hei!
  Voisitkohan laittaa linkin noista housuista siis jos niitä vielä on mangossa 🙂

  Vastaa
 4. Mimmi 05.04.2016

  Ompas ihanan ja mukavan näköset housut! 🙂 itsellä myös hankintalistalla jotkut samantyyliset. varsinkin kun kesä tulossa ja ulos ei tartte sit enää pukea ulkovaatteita niin tollaset ohkaset mukavat housut ois just kivat päällä ja niillä vois lähteä huoletta pihaakin pidemmälle 🙂 kivaa viikkoa teille! me ollaan muutamat viime päivät lennetty paikasta toiseen, joten tänään pyhitetään tää päivä vaan kotona rauhakseen lökärit päällä olemiseen 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 05.04.2016

   niinpä! 🙂
   Huhhei, välillä on kyllä ihan parasta olla kotona! Kivaa viikkoa teille <3

   Vastaa
 5. Elisa 05.04.2016

  Onpas ihanan ja rennon näköinen asu! Ja tietysti ite oot kans tosi nättinä ? Itse omistan myös hyvin saman tyyliset housut (tosin eivät ole silkkiä), mutta ovat erittäin toimivat kotona ja miksei myös kodin ulkopuolella! Ihanaa viikon jatkoa teille koko perheelle ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.04.2016

   Kiitos 🙂 Joo ton tapaset on kyllä kivoja housuja 🙂

   Vastaa