Matilda, esikoinen, isosisko, taapero

yleinenTags:

Moikka! Matilda täytti juuri kaksi vuotta ja ajattelin kertoa vähän enemmän hänen kuulumisia.

-Sanoja tulee paljon, sillä hän toistaa melkein kaiken minkä kuulee. Pitkiä lauseita tulee myös jonkin verran. Tosin läheiset ymmärtävät hänen puhettaan paremmin kuin tuntemattomat.. ja niinhän se taitaa usein mennä, että vanhemmat ovat ”tulkkaamassa” taaperon höpötyksiä.

-Ollaan opettelemassa hyvää vauhtia kuivaksi. Luulen, että siihen on vielä jonkin verran neidillä matkaa, mutta täältä tullaan!

-Matilda on todella vauhdikas ja sosiaalinen pikkunen. Tykkää ihmisistä ja menosta. Rakastaa kuunnella musiikkia, laulaa ja tanssia.

-Matildan lempparilaulut: vaarilla on saari, tuiki tuiki tähtönen ja tietysti ”taakse jää”

-Lemppari lastenohjelmat: Anniina Ballerina, Lauludiplomi, Tuttiritari ja Frozen

-Matilda on maailman hauskin ja hassuin tyyppi. Saadaan nauraa joka päivä hänen jutuilleen, ilmeilleen ja tilannetajulle. Monesti ihmetellään neidin huumorintajua.

-Uhma nostaa päätään ja Matilda vetää vähintäänkin näyttäviä välikohtauksia silloin tällöin. Kaikki pitää tehdä ”ITE” ja draamantajua löytyy neidiltä roppakaupalla. 😀

Kuulostaako nämä kehitysvaiheet ja luonteenpiirteet tutuilta omien/tuttavien lasten kohdalla? <3Sara

Ajattelin liittää tähän postaukseen viimein haasteen minkä sain Essiltä. (Kiitos Essille haasteesta ja ihanasta blogista <3) Kyseltiin näitä kyssäreitä illalla, kun Matilda oli yliväsynyt ja vaan kikatteli kaikelle. Hän on myös vasta alkanut puhumaan pidempiä lauseita, joten ihan kaikkeen hän ei osannut vastata. Niinpä vastailin hänen puolestaan, ja ne merkkasin * merkillä. 🙂

Nimi (oikea tai jolla esiinnyn blogissa) ja blogin nimi – isosisko

Ikäsi – kaks vuotta

Parasta just nyt – keikka (Matilda on katsonut monta kertaa Robinin keikkaa missä hän laulaa ”parasta just nyt”)

Lempiruoka – lohipasta *

Lempijuoma – maito

Suosikkileikkini – tanssiminen, duplot, kassakone

Harrastukseni – uiminen, leikkipuistoissa vipellys *

Idolini – Anniina Ballerina 😀 *

Valitse paremi: potta/vaippa, auto/juna, kukkakaali/parsakaali, lämmin/viileä ja oma sänky/äidin kainalo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

15 kommenttia

 1. Jenna 07.04.2016

  Voi miten suloinen matilda! Kasvanu hurjaa vauhtia isoksi tytöksi<3 löysin tekstistä paljon samoja piirteitä matildasta kun omasta tytöstäni.. Mulla on tosi vilkas tyttö joka on kuin aurinkoinen kun on aina iso suu auki ja hymyilyttää 🙂 on todella sosiaalinen ja kiltti mutta jos hän jotain haluaa se näkyy todella vahvasti eli luonetta tuolla neidillä riittää:D sanojen toistaminen on meilläkin alkanut ja se on niin huvittavaa kun näkee pienen lapsen esimerkiksi ulkona niin neiti sanoo niin hiljasella äänellä "voi vauva" ja aina toiset ei ymmärrä mitä hän tarkoittaa joten meilläkin ollaan aina tulkkaamassa 😀 Kyllä on äitinä niin ihanaa seurata myös teidän perheen arkea ja huomata miten myös toisilla hoidetaan mitkäkin asiat <3 ihan paras blogi <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.04.2016

   Kuulostaa kyllä samantyyppieltä neidiltä siellä 🙂 ihana tuo ”voi vauva” <3
   ja heei mahtavaa, että viihdyt blogissani 🙂

   Vastaa
 2. Heidi 07.04.2016

  Aivan ihana postaus ja aivan ihana pikkutyttö! (=

  Vastaa
 3. ester 07.04.2016

  Hei hyvää päivää sulle Sara!?

  Vastaa
 4. ester 07.04.2016

  Muuten siitä Frozenista niin oon nähny jo hulluilla päivillä Frozen sähkö hammasharjan aikamoista.❤️?

  Vastaa
 5. Mimmi 08.04.2016

  Täällä kauhulla odotellaan sitten ton meidän neidin uhmaa, toivottavasti siihen menee vielä hetki 😀 jirin suhteen päästy onneks suht helpolla sen suhteen, vaikka herraltakin kyllä luonnetta löytyy tahtoessaan. Neidistä luultavasti tulee samanlainen tahdonvoimainen, pikkutarkka, minä itse -neiti, joka ilmaisee tunteensa voimakkaasti, ihan kun mitä itse oon ollut pienenä. joten ei uhmaa tänne vielä ihan hetkeen kiitos 😀 Matildassa tunnistan kyllä hyvin paljon samoja piirteitä kun omissa lapsissani. Täällä saa nauraa välillä niin kippurassa noiden molempien jutuille, ”hymyile irvistyksille” ja tilannetajuille 😀 välillä saa tosissaan ihmetellä, että mistä noi lapset kaikki juttunsa edes keksii 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.04.2016

   😀 siis lapsen jutut on vaan niin parhaita! mutta on tuo uhma välillä aikamoista 😀 Onneksi jokainen päivä ei ole taistelua 🙂 Ihanaa viikonloppua sinne <3

   Vastaa
 6. Niin 08.04.2016

  Voi että, kun kuulostaa tutulle 🙂 Meillä juniori kans kaksi vee ja maailman parhaassa iässä ehdottomasti!! Saa nauraa joka ikinen päivä jutuille ja höpötyksille ja meillä kans poitsulla aivan huikee huumorintaju 🙂 Itse olen osittain hoitovapaalla vielä ja nautin täysillä tästä ajasta, kun tietää kuin nopsaa ne kasvavat (meillä isommat jo 12 ja 10v) Taaperoikä pitäsi kyllä kuvata, että sitä voisi katsella ja muistella myöhemmin.. Ihanaa viikonloppua täältä pohjoisesta!

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.04.2016

   Niinpä!! Mäkin oon miettinyt, että pitäisi kirjoittaa ylös noita juttuja koska ne varmasti unohtaa.. Toisaaltaan joka päivä tulee jotai uutta, että saisi olla koko ajan kirjoittamassa 😀 Terkkuja paljon pohjoiseen ja ihanaa kevättä teidän perheelle!!

   Vastaa
 7. Niina 08.04.2016

  Hupsista, A jäi uupumaan nimestä ^ (Niina)

  Vastaa
 8. taskuapinat 10.04.2016

  Aivan ihana Matilda ♡

  Vastaa