Aakkoset

yleinenTags:

A aurinko. Oi aurinko.. Nautin niin paljon lämmöstä ja valosta. Ei yhtään haittaa istua toista tuntia puistossa hiekkalaatikon reunalla.

B Banaanipannari. Nami!! Voisin syödä joka päivä. 1 banaani ja 2 kananmunaa sekaisin sauvasekoittimella.. ripaus kanelia ja vaniljasokeria.. Pannulla paisto varovaisesti, sillä mehukkuus täytyy sääilyttää.. Marjoja kylkeen.

C cheek.

D d-vitamiini. Tärkeä vitamiini itselle ja lapsille!

E energia. Tarvitsen suht paljon omaa aikaa, jotta jaksan olla energinen. Onneksi raskauden jälkeen enrgiaa on ollut paaaljon enemmän.

F frozen. Sitä näkee ja kuulee joka tuutista, mutta en ole ainakaan vielä kyllästynyt. Ihana seurata pikkutyttöjen fanitusta.

G google. Käytän googlea joka päivä.. Löydän sieltä kaiken tarvittavan tiedon.

H hajuvesi. Suihkautan päivittäin. Piristävää!

I instagram. Selailen säännöllisesti, mutta välillä on aikoja että en jaksa katsoa kuvia. Usein iltaisin käyn läpi feedin.

J jäätelö. Rrrrakastan jäätelöä ja kesää kohti sitä tulee syötyä enemmän.

K kaksivuotias. Ymmärrän hyvin sanonnan, että joka perheessä pitäisi olla yksi 2-vuotias. Aivan ehdottomasti!!

L lahjat. Ollaan päästy antamaan paljon lahjoja nyt viime aikoina ja mikään ei ole niin ihanaa kun ilahtunut lahjan saaja.

M musiikki. Musiikkia kuunnellaan ja soitetaan paljon meillä. Soittimia löytyy kotoa ja tykätään myös laulaa. Musiikki on iso osa arkeamme.

N nenä. narikkanenä, viljonkkanenä, jne.. Mä tykkään mun nenästä, enkä ole sen suhteen käynyt mitään kompleksia läpi, vaikka olen kuullut lukuisia kertoja siitä..

O opinnot. Käyn epäsäännöllisesti koulua avoimessa yliopistossa ja oon opiskellut myös sisustussuunnittelijaksi. Ei ole yhtä tiettyä tietä, vaan monta haraa mitkä kiinnostavat.

P pmmp. Yksi lempi bändeistä kautta aikoijen. Ylä-aste ja lukio iässä heidän musiikki oli todella isossa roolissa. Nyt olen löytänyt heidän musiikin uudestaan.

Q quattro stagioni. mmmm alkoi heti tekemään mieli pizzaa..

R rakkaus. Lasten myötä rakkaus on saanut aivan uuden ulottuvuuden.

S s-kirjain. Mun sisarusten nimet alkaa kaikki S kirjaimella.. Myös äitini nimi. 🙂 Super S.

T terveys. Yritän aina muistaa arvostaa omaa sekä lähimmäisteni terveyttä. Sitä täytyy myös vaalia.

U uiminen. Varsinkin nyt kesää kohden uiminen alkaa kiinnostaa entistä enemmän. Tykkään käydä myös uimahallissa.

V vesi. Se parhain juoma.

W whatsapp. Parasta on viestiryhmät ja se kun voi hoitaa monta kärpästä yhdellä iskulla.

X Xenias Day.. Yksi lempi blogeistani. 🙂

Y yrtit. Aloin käyttää yrttejä toden teolla silloin kun Matilda alkoi syömään kiinteitä. Maustan paljon yrteillä ja käytän basilikaa melkein kaikissa ruuissa. Juuri istutin ison vehreän basilikan.. nyt vaan toivotaan, että se jaksaa kasvaa. 🙂

Z zzzzzz. iltaisin mun fiilis.

Å åbo, Turku… ei selityksiä 😀

Ä äiti. Oma äiti. <3

Ö öljy. Hiusöljy, oliiviöljy, vartaloöljy.. you name it, I love it!

<3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. ester 09.04.2016

  Oot kuvassa niin kauniina ja kiva kuulla sun elämästä asioita josta pidät.? Nyt hyvää viikonloppua Sara!?❤️

  Vastaa
 2. Ihme 09.04.2016

  Mutta eihän avoimessa yliopistossa voi suorittaa tutkintoa. Pelkillä perus- ja/tai aineopinnoilla ei paljon tee.

  Vastaa
 3. Mimmi 10.04.2016

  Pakko kokeilla tota banaanipannaria joku päivä! 🙂 en muista onko joskus ollut jotain postausta taaperon ruuasta, mutta ois kiva jos viitsisit joku kerta vinkkailla millaisia välipaloja väsäilet Matildalle 🙂 teillä on aina kaikkia herkullisen näköisiä ruokia ja ajattelin jos sais tohon lasten välipalailuun jotain vaihtelua välillä 🙂

  Vastaa
 4. nona 18.04.2016

  Moi! Kiva kun teit toivomani postauksen Matildan 2 vuotis-menosta 😀 hyvin tutulta kuulosti! Hassua. Huomaan että vaikka nyt olisi jo todella helppoa ottaa omaa aikaa kun lapselle kelpaa usein jopa paremmin muiden kuin äitin seura. En silti saa aikaiseksi. Siitä saisi varmasti lisää energiaa. Antaisitko vinkkejä mitä teet yksin? Ideat olisivat hyvin tervetulleita. Millaista liikuntaa harrastat yksin ja mikä muu voisi piristää ja innostaa 🙂 kiitos rehellisestä ja rennosta blogistasi! Positiivinen asenne on ihailtavaa ennen kaikkea!

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.04.2016

   hmmm voisin tehdä erillisen postauksen aiheesta.. ehkä muutkin voisi kaipailla vinkkejä 🙂 Ihanaa päivää sinne <3 ja niin kiva kuulla että tykkäät blogistani!

   Vastaa