aurinkoa

yleinenTags:

Heippa! Täällä valmistaudutaan keskustaan lähtöön, kun mennään äitin kanssa hänen synttäreiden kunniaksi brunssille. On kyllä ihanaa päästä valmiiseen pöytään ja kuten oon monesti kertonut, niin aamupala/brunssi hässäkät ovat mun makuun. Ilma on mitä parhain ja iso kasa pihatöitä odottaa ulkona. Eilen istutin ensimmäiset orvokit ja ensi viikolla jatkan pihan kunnostusta. Tänään tiedossa on vauvantuoksua, kun pääsen tervehtimään vastasyntynyttä poitsua. Vauvarikasta porukkaa meidän ystäväpiiri. Mimosa tuntuu jo isolta tytöltä, kun 3kk on mennyt rikki ja neiti on alkanut kääntyilemään. Maailma avartuu ihan uudella tavalla mahallaan.

Kyllä toi aurinko tekee vaan niin paljon.. Ihanaa sunnuntaita! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Olivia 10.04.2016

  Siis mitä! Mimosa jo 3kk, hurjan nopeesti menny aika! Mutta hyvää kevään jatkoa ja kesän odotusta teille! 🙂

  Vastaa
 2. salla 11.04.2016

  Moikka! Ei liity tähän postaukseen mutta mielenkiinnosta kysyn kun meillä kuukauden nuorempi vauva kun Mimosa ja olen saanut sellaisen kuvan että nukkuu hyvin päiväunia? Joten onko teillä siis tietty rytmi jo miten/monelta teette aamupäivisin asiat ja monesta moneen Mimosa nukkuu ? Vai onko vielä ihan päivästä riippuvaa 🙂 ja riittääkö että laittaa vaunuihin vai täytyykö nukuttaa jotenkin 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 15.04.2016

   Mooi 🙂 ai sielläkin on ihan pieni 🙂
   Joo kyllä meillä mennään aika päivän mukaan.. mutta yleensä aamupäivällä hän nukkuu kun ulkoillaan Matildan kanssa ja iltapäivällä myös.. mutta ei oo kyllä vielä muodostunut mitään vakkari aikoija. Saas nähdä milloin muodostuu vai meneekö Mimosa pitkään sillä että nukkuu milloin sattuu.. Ihanaa kevättä sinne <3

   Vastaa