monday mind

yleinenTags:

Moi! Tykkään lueskella kaikenlaisia lauseita/lausahduksia eri aiheisiin liittyen. Hain ”monday quotes” ja vastaan tuli vaikka mitä kivaa..

Today is a multiple cups of coffee kind of day

Surround yourself with those who make you happy

One small positive thought in the morning can change your whole day

..Ajatuksia heräsi etenkin tuon suhteen, että pitäisi ympäröidä itsensä heillä ketkä tekee onnelliseksi. Ainakin mulla on niin kiireinen elämä, että en yksinkertaisesti kerkeä näkemään kuin vain niitä tärkeimpiä ihmisiä. Oon aina ollu sitä mieltä, että ihmissuhteiden pitäisi antaa eikä ottaa.. Toki joskus voi olla tilanteita, että on raskaampi vaihe.. Mutta noin niinkuin yleensä toivon ihmissuhteilta hyviä asioita.

Toinen tärkeä lausahdus mulle on toi ajattelu. Välillä jos mieli on syystä tai toisesta kireä/alamaissa, niin oon yrittänyt keskeyttää sen heti alkajiinsa. Mietin jotain kivaa ja hymyilen vaikka ei välttämättä tekisi mieli. Yllättävän nopeaa olo oikeasti helpottuu ja tajuan, että positiivisena on paljon parempi olla. Monesti ne asiat mitkä painaa/stressaa eivät ole loppupeleissä kovinkaan vakavia.

Noissa quoteissa on kivaa se, että niitä löytyy keveitä, hauskoja, nokkelia ja toisaaltaan taas tosi merkityksellisiä ja tärkeitä.

Ihanaa uutta viikkoa! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Mimmi 11.04.2016

  Niin täysin samaa mieltä! Varsinkin tossa, että pitäisi ympäröidä itsensä ihmisillä ketkä tekee onnelliseksi. Tämän vuoksi mun lähipiirini onkin pieni ja tiivis. Positiivista energiaa ja onnellisuutta tuovat ihmiset haluan pitää itseni ja perheeni lähellä ja jättää ne turhaa energiaa vievät ja aina jossain kohtaa negatiivista ilmaa tuovat ihmiset kauas 🙂 alan pikkuhiljaa myös itse oppimaan tuota positiivisuutta ja yritän nykyään ajatella myönteisemmin tilanteessa kun tilanteessa. Ennen olin kauhean pessimisti kaiken suhteen ja tuntui että näin aina vaan asioissa ne huonot puolet. Lapset ja ikä opettaa hyvin paljon! 🙂

  Vastaa
 2. Mimmi 11.04.2016

  Ps. Ihanaa alkanutta viikkoa myös sinne <3

  Vastaa
 3. ester 11.04.2016

  Nii seuraan aikalailla jatkuvasti tätä sun blogia ja ihan ilo mielin luen sun juttuja.? Kiva nähdä sut nii ilosena nuorena naisena.❤️ Hyvää maanantaita!?

  Vastaa