viikonlopun viettoon

yleinenTags:

Moikka! Napattiin muutama kuva terassilla/pihalla Lilan kanssa. Teen pihasta pian laajempaa postausta ja näytän millä tavalla ehostetaan sitä kevään/kesän aikana. Aika paljon rahaa saisi pihaankin uppoamaan, joten kandee ehkä miettiä vähän mitä kannattaa lähteä toteuttamaan. Toisaaltaan taas terassi ja piha toimii kesän ajan kodin jatkeena ja onhan se kiva laittaa nättiin kuntoon. Meidän täytyy tarkastaa myös kaikki aidan raot, koska Lila on päässyt tervehtimään naapureita vähän turhan monta kertaa.

Tänään saadaan illalla mun kaveri meille ja tehdään ruokaa+hengaillaan lasten kanssa. Matilda on aivan tohkeissaan meijän kavereista ja ne saaki aina ”syötävää” M omasta keittiöstä ja esiintyimisiä ”taakse jäääää” :D. Ajattelin tehdä pasta pologneseä ja jälkkäriksi oon tehnyt nutella juustokakun. Ruokapuoli on siis hoidossa täällä suunnalla, heh. Hei ihanaa viikonloppua! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. ester 15.04.2016

  On tuo Lila niin söpö koira ja sää Sara oot niin nätti.❤️ Hyvää viikonloppua sullekkin!??

  Vastaa
 2. Juuli 15.04.2016

  Heippa Sara! Oon lukenut sun blogia jo pitkään, mutta en ole jättänyt ennen kommenttia. Nyt oli pakko tulla sanomaan, että sun blogi on todellinen hyvän mielen blogi! Tätä lukiessa tulee aina hyvä mieli, kun kirjoituksistasi hehkuu positiivisuus ja elämänilo. Sulla on ihanat lapset, symppis mies ja supersuloinen koira! Kaikkea hyvää jatkoon! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.04.2016

   IHANA KUULLA 🙂 kiitos!! lämmittää mieltä 🙂
   Kaikkea hyvää myös sinne <3

   Vastaa
 3. Katja 16.04.2016

  Hih, meitä Lilan vierailu kyllä enemmän vain ihastutti?? Ihanaa viikonloppua!☀️ Terkuin, Katja ja pojat

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.04.2016

   ääk.. hitsit mua nolotti :/ mut onneks meillä noin ihanat naapurit vieressä <3 Ihanaa viikonloppua sinne myös!!

   Vastaa