kotieläintilalla

yleinenTags:

Moi! Käytiin lauantaina Kirkkonummen kotieläintila Rehndalissa. Muistan, että koulun kanssa ollaan joskus retkeilty siellä mutta siitä on tooosi pitkä aika. Matilda oli innoissaan, kun kerrottiin mitä kaikkia eläimiä sieltä löytyy ja kuinka suurin osa niistä kulkee vapaana. Poniratsastus oli tytön mieleen ja sitä hän on muistellut nyt joka päivä. Kivoja tuollaiset retkikohteet perheen kanssa! Oltiin varattu eväitä mukaan ja vietettiin tilalla monta tuntia.

Tänään suunnataan ystäväni luokse ja siellä treffataan isommalla äitiporukalla. Matkustetaan bussilla mikä on nykyään Matildasta tosi kivaa/jännittävää. Tuossa 1-1,5v iässä bussilla meno ei ollut ihan niin miellyttävää, heh. Kiva, että se taas sujuu! Eilen katsoin Mimosaa, kun se touhusi lattialla ja meno näytti siltä kun hän yrittäisi ryömiä. Jos tällä meiningillä jatketaan niin aikamoinen vauhtimimmi on hänestäkin tulossa. Ei ainakaan tule tylsää tyttöjen kanssa.

ps. Kiitos kaikista kommenteista mitä ootte laittaneet.. niin mahtavaa kun homma on vastavuoroista ja tuntuu että siellä ruudun toisella puolella on samanhenkisiä ihmisiä. 

<3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 kommenttia

 1. ester 20.04.2016

  Hieno pieni poni yhdessä kuvassa ja Sarakin näkyy nättinä. Hei hyviä hetkiä sinne;) ?

  Vastaa
 2. Tiina 20.04.2016

  Nämä teidän perhekuvat on kyllä ihania! ?

  Vastaa
 3. Mimmi 20.04.2016

  Voi apua miten sulosia noi viimeset kuvat mikosta ja matildasta 🙂 varmaan moni muukin äiti-ihminen sitä mieltä, ettei oo mitään sulosempaa näkyä kun isä lapsensa kanssa <3 ps. Täytyis itsekin lähteä lasten kanssa kotieläimiä katsomaan, ois varmaan ihan onnessaan. Varsinkin Lumi joka ei vieläkään puhu, mutta haukkuu ja ääntelee muidenkin eläinten ääniä kylläkin 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.04.2016

   Joo toi on kyllä totta.. Isi ja lapset on jotain niin hellyyttävää! <3

   Vastaa
 4. Anni 09.08.2016

  Kannattaa käydä Lomamäen lemmikkipuistossa, aivan ihana paikka ja vähän ”erikoisempi” 🙂

  Vastaa