uudet kengät

yleinenTags:

Moi! Mun piti käydä piipahtamassa Tapiolan hullareilla muutama viikko takaperin, mutta sitten silmäni osui Zio kenkäliikkeen ja BikBokin outlet myynteihin. Nooh, enhän mä koskaan päässyt Stockalle asti ja koko reissusta tuli paljon kalliimpi mitä olin ajatellut. Nuo outlet hinnat oli vaan niin uskomattomat, että oli pakko käyttää tilanne hyväksi. Nämä kuvissa näkyvät kengät lähti mukaan, sillä maiharityylinen malli on juuri se mtä käytän eniten. Se on todella mun tyylinen ja pystyn yhdistämään nämä kengät melkein mihin tahansa asuun. Edelliset saappaat ostin 2012 ja heitin ne juuri tänä talvena menemään. Ihanaa, että uusi pari on syksyllä odottamassa.

Ihanaa torstaita! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. ester 21.04.2016

  Oot taas niin nättinä ja hienot kengät saraparikka. Hyvää torstaita!?❤️

  Vastaa
 2. Pia paivi keranen 21.04.2016

  Moi. Kivat kengät ja asu. ?

  Vastaa
 3. Laura 21.04.2016

  Aivan ihana asukokonaisuus, ihana sinä! ♡

  Vastaa