Nutella

yleinenTags:

Heippa! Oon leiponut tämän nutella-juustokakun viimeaikoina vähän turhankin usein. Minä joka ennen en välittänyt nutellasta olen löytänyt siitä uuden rakkauden. Nutella+riisikakku ja kahvi, namnam! Älkää kokeilko jos ette halua koukuttua :D. Tänään ollaan kotosalla ja laitetaan tytöille saapunutta sänkyä kuntoon. Huomenna tulossa kattavampaa postausta siihen liittyen. Täytyy myöntää, että mua nää huonommat säät eivät ole haitanneet oikeastaan yhtään. Sain hyvin kukkajuttuja istutettua ja luonto pitää nyt huolen, että ne pysyy alkuun kosteina. On myös ollut kiva olla pitkästä aikaa kotosalla päiviä ja touhuta sisällä kaikkea. Toivon nyt kuiteski ettei mitään takatalvea ole tulossa, herranjestas :D.

Makoisaa launataita! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 kommenttia

 1. ester 23.04.2016

  Niimpä halutaan että lämmin kesä tulee? Hyvän näkösiä kuvia sulla.❤️

  Vastaa
 2. Taru 23.04.2016

  Toinen yhdistelmä, jota en suosittele koittamaan, jollei halua koukuttua, on cream crackerit/voileipäkeksit ja nutella, voin kuvitella nutellan yhdistettynä riisikakkuihin olevan ihan samaa kastia 😀

  Vastaa
 3. Nita 24.04.2016

  Tätähän voiskin tehdä lakkiasjuhliin! Näyttää ihan superherkulliselta! <3

  Kirjoitin sun 'nuorena äidiksi' -postaukseen kommenttia, jossa oli kans hieman kiitoksia ja palautetta sekä yksi postausehdotus. En tiedä ootko sitä lukenut, mutta halusin vain mainita! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.04.2016

   joo hei katon ettei vaan oo jäänyt lukematta 🙂 Kiitos! <3

   Vastaa
 4. Niinu 24.04.2016

  Nam! Todella herkullisen näköinen kakku <3 🙂

  Vastaa
 5. Johanna 25.04.2016

  Moi!
  Oliko sulla täällä jossain tuon juustokakun ohje? 🙂
  Mua kiinnostaisi lukea postausta siitä, miten järjestät arjen kahden pienen lapsen ja koiran kanssa, niin että jää aikaa esim. ylläpitää tätä blogia? Meillä on helmikuussa 2-vuotta täyttänyt ja 3kk ikäinen vauva ja tuntuu, että kädet on IHAN täynnä joka päivä! Yksin lasten kanssa ollessa varsinkin, mutta myös miehen tultua töistä, kun sitten yleensä tehdään jotain yhdessä koko perhe. Olen saanut arjen pyörimään niin, että kotona on siistiä, ruoka laitettuna ja pyykit ajantasalla, mutta kaikki muu aika meneekin siihen, että toisella kädellä leikkii barbiella ja toisella heiluttaa helistintä 😀 En niinkään kaipaa omaa aikaa, koska haluan elää nyt tässä ihanassa ja ainutlaatuisessa hetkessä, kun lapset ovat pieniä ja aika kiitää, mutta vinkkejä arjen hallintaan kuulisin mielelläni! 🙂

  Vastaa