lehtiä, tuoksua & arkimeikki

yleinenTags:

Heippa! Käytiin aamulla Mimosan kanssa 4kk neuvolassa ja vitsit miten ihanan helpottavaa on kuulla, että tyttö kasvaa ja kehittyy mallikkaasti. Tuntuu, että varsinkin nyt toisen lapsen kohdalla sitä miettii voiko kaikki mennä yhtä hyvin ja entä jos jotain vakavampaa ilmaantuu. Kuulemani mukaan aika monet äidit käyvät läpi samoja ajatuksia.. Täytyy vain yrittää ajatella maalaisjärjellä ja jättää pienet pelon tunteet omaan arvoonsa.

Tänään yritän saada tytsyt unille samaan aikaan ja kahlata samalla läpi siskolta saadut lehdet. Hän ilahdutti mua myös hajuvesilahjalla jonka sain kuulemma siksi, että hän on ylpeä siitä millainen äiti olen.  A P U A ! Voiko kukaan olla noin ihana? Kotiäitinä ollessa pienikin juttu saa niin valtavan hymyn ja kiitollisuuden tunteen pintaan. Monesti kaikki pyörii lasten ympärillä (ja hyvä niin.. älkää ymmärtäkö väärin, että haluaisin olla keskipisteenä :D), mutta tuntuu se niin spesiaalilta kun saa itse kiitosta. Siskosta vielä sen verran, että hän on mua kahdeksan vuotta vanhempi ja muistaa hyvin millainen olin pikku tyttönä. Ei kuulemma ole omena kauas puusta pudonnut, kun katsoo Matildan menoa.. joka on muuten jatkuvasti pahanteossa ja oikein odottaa koska huomaan hänen puuhat. Cleanin tuoksut on mun lemppareita ja pikkupullot kulkee kätevästi mukana laukussa.

Kivaa päivää! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Mimmi 27.04.2016

  Aika jännä että monet tuntee toisen lapsen kohdalla huolta siitä että meneekö kaikki yhtä hyvin. Mulla taas on ollut ihan päinvastasesti. Mutta mä kai olinkin niin neuroottinen Jirin kohdalla aikoinaan ja stressasin kaikesta niin kamalasti, että toisen kohdalla osaa ottaa paljon rennommin kaikessa eikä kanna huolta juuri mistään 🙂 Jiriä suojelinkin niin kamalasti kaikelta kun Lumi taas puolestaan touhuu ja kiipeilee miten sattuu enkä siitä niinkään kauhistu 😀 ja ihana sisko sulla! Aivan ihania tollaset arjen pienet yllätykset ja äitinä ei vois mitään kauniimpaa kohteliaisuutta kuulla kun sen, että joku on ylpeä siitä millainen äiti olet <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.04.2016

   Joo, hei hyvä pointti.. Monilla kyllä taitaa mennä myös ihan päinvastoin.. Mulla taas ekan kohdalla kekityin vaan nauttimaan ja oon ollu mielestäni aika rento äiti (pelkäsin kovasti että musta tulisi ylivarvainen ja hysteerinen, niin tein paljon töitä sen eteen että pystyin olemaan rentona :D), mutta nyt kun kaikki on mennyt niin mallikkaasti esikoisen kanssa jotenkin sitä jännittää että voiko olla toisella kertaa yhtä hyvä ”tuuri”.. Toki monissa jutuissa osaa olla rennommin kuin esikoisen kanssa, mutta ehkä sairaudet, allergiat jne mietityttää enemmän.
   Ihanaa jos teillä Lumi touhuaa ja seikkailee mielensä mukaan 🙂 Kuulostaa niin suloiselta!
   Terkkuja <3

   Vastaa
 2. ester 27.04.2016

  Oot niin nätti ja sulla on hyvä sisko. 😀 ❤️ Hyvää tätä viikkoa sinne!?

  Vastaa
 3. Helmiina 27.04.2016

  On noi siskot kyllä ihania, (nim. 3 isosiskoo itelläni) ❤️☺️ Aina jotain ylläreitä ja muita ihania juttuja ??
  Ihanaa viikkoa sinne ❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.04.2016

   No niinpä! Ihana kuulla, että sielläkin siskot on suuressa arvossa <3 Kiitos samoin! 🙂

   Vastaa
 4. Se on ihanaa kun siskot yllättää. Eilen aamulla mun isosisko soitti tulevansa aamu teelle ja toi mukanaan patonkii ja viinereitä 🙂 ei tarvinnu hirveesti miettii aamupalaa <3

  Vastaa