p u n a i n e n

yleinenTags:

Heippa! Nämä housut taisin ostaa 2010 zarasta ja ne päätyvät aina muutaman kerran vuodessa päälle. En ole raaskinut heittää housuja pois, koska aina joskus punaiset housut ovat kivat ja piristävät kummasti vaatetusta. Housujen pehmeä materiaali on myös iso plussa ja yksi syy siihen miksi ne löytyvät vieläkin kaapistani. Oon kyllä muutenkin huono heittämään vaateita pois.. Käytän ne usein ihan ”loppuun”, kunnes oon valmis luopumaan. Tietysti topit, koti- ja alusvaatteet vaihtuvat nopeammalla syklillä, mutta housut, paidat ja mekot roikkuvat mukana pitkään. Lasten synnyttyä oon ostanut todella harkiten vaatteita itselleni, mutta se on vain hyvä asia. Vaatekaappini on nimittäin melkein pullollaan, joten ensin pitäisi luopua jostain vanhasta.

Hei näistä housuista tulikin mieleen, että nämä kävisivät hyvin vapun rientoihin. Täytyykin koota muut vaatteet näiden housujen ympärille. Meillä on vappupäivänä perinteinen brunssi perheeni kanssa. Jokainen tuo jotakin ja tällä kertaa aattelin leipoa ainakin mariannejuustokakun ja nakkipiiloja. Herkkuviikonloppu siis tulossa! Mitä vappuperinteitä teillä on? <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Larre 28.04.2016

  Nuohan on aivan ihanat ja tosi pirtsakat näin keväällä etenkin! Voisit kyllä käyttää useamminkin 🙂

  Vastaa
 2. henna 28.04.2016

  Oli pakko vastata, noi sun housut on kivat ja vappuperinteistä mun pikkusisko syntyi 2 vuotta sitte 29.4 ja sen synttäreitä vietetään aina vappuna

  Vastaa
 3. ester 28.04.2016

  nuo pirteen väriset housut on tosi nätit 😉 oot aina niin siistinä<3 Hyvää torstaita koko viikkoa ja Vappua!

  Vastaa
 4. Anni 30.04.2016

  Brunssi kuuluu ehdottomasti myös meidän vapun perinteisiin! Tällä kertaa kokoonnutaan 4 perheen kesken, kaikki tuovat jotain syötävää 🙂 Niin ja tietysti käydään ostamassa lapsille vappupallot 🙂

  Vastaa