perjantain aamupala

yleinenTags:

Huomenta! Kuten varmaan monet teistä on jo kyllästymiseen asti kuulleet, niin rakastan aamiaisia ja brunsseja. Niinpä tykkään kotonakin panostaa aamupalaan varsinkin nyt äippärillä ollessa. Viime viikolla voileipägrilli jäi asumaan pöydän päälle ja oon tehnyt mulle+Matildalle joka päivä erilaisia leipiä. Osaan ennustaa, että tämä villitys on ohi muutamassa viikossa ja sitten menee taas pitkä aika ettei grilliä tule käytettyä.

Nämä kuvat nappasin aamulla ja leipien välistä löytyy tonnikalaa sekä juustoa. Kauraleipä toimii muuten todella hyvin näissä voileivissä perinteisen paahtoleivän sijaan. Avokadoa syön jokapäivä ja aika usein nimenomaan aamupalalla. Nami nam.

Tänään on kaikinpuolin kivan oloinen päivä. Saadaan pian leikkiseuraa ja iltapäivällä nähdään myös kavereita. Matilda on ollut aamusta asti ihanalla tuulella (mikä ei ole itsestään selvyys 2v uhmaikäisellä) ja aijotaan valmistautua illasta viikonloppuna juhlittavaan vappuun.

Keväistä perjantaita!! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 kommentti

  1. ester 29.04.2016

    Niin on ihan kiva päivä etenkin nyt kun on perjantai viikonloppu edessä.❤️?

    Vastaa