beigen paluu

yleinenTags:

Moi! Tykkäsin seitsemän vuotta sitten ruskean ja beigen sävyistä. Muutin silloin pois vanhemmiltani ja sain sisustaa kotiani itse. Tai asuin siskoni kanssa, mutta kuitenkin pääsin vaikuttamaan siihen millaiselta meillä näytti. Beige sai väistyä k o k o n a a n muutama vuosi sen jälkeen. Muutimme ensimmäiseen omistusasuntoon ja halusin vain harmaan sävyjä sekä mahdollisimman pelkistettyä ja korutonta sisustusta. Nyt beige ja lämpimät sävyt ovat palanneet pikku hiljaa ja tykkään tällä hetkellä todella paljon kotoisasta, pehmeästä ja luonnollisen näköisestä sisustuksesta.

Haaveena olisi joskus saada sisustettua koti hamptons tyyliin, mutta niin että yhdistäisi siihen ripauksen tehdas tunnelmaa. En myöskään nappaisi hamtons fiiliksestä konservatiivisuutta vaan enemmänkin sellaista rantatunnelmaa. Onpas vaikeeta kuvailla. 😀 Nyt tässä on melkein alkanut puskemaan asuntokuume päälle.. Saas nähdä. 🙂 Kotia on kyllä kiva aikaajoin muutella pienillä jutuilla. Ollaan laitettu tilaukseen uudet keittiöntuolit (4kpl) ja pirttituolit saa väistyä. Matildalle ostetaan lastentuoli ja Mimosa pääsee istumaan syöttötuoliin. Uusi matto on myös hakusessa, vaikka nyt olohuone on näyttänyt ihan raikkaalta ilman mattoakin.

Ollaan siirretty terassilta meidän fatboy sisälle ja Matilda on saanut päivittäin leikkiä + hyppiä sohvalta siihen. En edes osaa kertoa miten paljon hän nauttii kun saa kunnolla peuhata. Hikipäässä hyppii ja hihkuu.

<3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 kommenttia

 1. ester 06.05.2016

  Teillä on hieno iso vaalea sohva niikun kuvassa näkyy ja kiva kuulla taas sun juttuja Sara:) !

  Vastaa
 2. Milla 06.05.2016

  Moikka! Oon jo kauan ihaillut teidän ihanaa lattiaa. Kiinnostaisi tietää mistä ootte sen hommannut, ja minkä niminen lattia on? Oot varmaan jossain sen sanonutkin, mutta en nyt äkkiseltään löydä. 🙂

  – Milla

  Vastaa
 3. Melissa 06.05.2016

  Tuo teidän olkkarin seinä on toosi ihanan näkönen, onko se tapettia vai Maalia?
  Kuinka iso toi teidän nykynen kämppä on niiku pinta-alaltaan?
  Mietitään lasten (Mintun ~2v, Mimosan ~3v, Jaanikan 1v ja Janniinan 3kk) ja miehen (Mikon ~23v) kanssa uuteen asuntoon muuttoa, niin aattelin kysellä sulta tota teidän kämpän pinta-alaa, kun teillä on kaks (toosi ihanaa) tyttöä… ☺️

  Terkuin, Melissa (22v)

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.05.2016

   Heippa 🙂 Tuo seinä on maalia.. me ei olla sitä maalattu niin osaa sanoa tarkkaa sävyä! Meillä on vähän vajaa 80neliötä ja ihan hyvin tähän mahdutaan.. Toki lisätilaan olisi varmasti aina tarvetta 😀
   Ihanaa jos siellä on asunnonmetsästys käynnissä.. se on kivaa puuhaa 🙂

   Vastaa
 4. Mimmi 06.05.2016

  Täällä myös tekis mieli vähäsen jotain uudistusta sisustukseen ja nyt oonkin kyttäillyt jos löytäisin jonkun kivan pyöreän maton olkkariin 🙂 vähän pienempi matto ois etsinnässä kun tila sohvan ja telkkarin välissä on melkosen pieni.. vaikea vaan päättää mitä haluan 😀 makkarikin huutais uusia verhoja jajajaja…. mulle iskee nää sisustusvimmat aina kausittain ja tuntuu et tiettyyn aikaan vuodessa ois aina vähän jotain freesailtava. Onneks useimmiten vaan pienissä mittasuhteissa 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.05.2016

   oi pyöree kuulostaa tosi kivalta! Ite tykkään just kaikesta pyöreestä.. 🙂 Enpä oo tullut ajatelleeks josko meillekkin sopisi pyöree matto olkkariin 🙂
   joo se valinnanvaikeus on kyllä paha 😀 ja täälläkin mennään täysin kausittain sisustusinnon kanssa 🙂

   Vastaa
 5. Sonja 07.05.2016

  Ite olen nyt ihan ihastunut marokko/itämaistyyliseen sisustukseen ja niihin kuvioihin eri paikoissa 🙂 ja tilasin juuri Ellokselta uuden ihanan maton, sitä odotellessa! Oma asunto on myös lähtöpisteestä lähtien koostunut beige/valkoisesta ja oon nyt etsinyt vähän syvyyttä, tummista sävyistä. Se sellainen Adlon matto kun teillä on myös niin ihana mutta harmi kun sellaista ei enään myydä…

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.05.2016

   marokko on I H A N A !!! rakastan sitä tyyliä 🙂 Pitääkin mennä heti kurkkimaan Elloksen mattoja 🙂 Joo hitto se Aldon on kyllä kiva, mutta jouduttiin heittää se pois, kun niin monet maidot tms siihen kaatui.. Olisin mieluusti ostanut saman maton tilalle..

   Vastaa
 6. Johanna 02.06.2016

  Moikka! Kivan näköistä 🙂 Kotoista ja tyylikästä! Hei mistä ootte hankkinu tuon olohuoneen pöydän? Haaveilen itsekin samanlaisesta, mutta ainoo minkä oon netistä löytäny, on minusta turhan tyyris!

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.06.2016

   kiitti 🙂 Se on cobeloosta, on kyllä ihana ja todella helppohoitoinen. 🙂

   Vastaa
 7. Johanna 13.06.2016

  Se on sit just se minkä netistä olen löytänyt :DD Tein sellaisen ratkaisun, että teetin ystävälläni rungon ja toisella levyn! Pöytä kotiutuu ensi viikolla 🙂
  Nyt meillä on pöydässä lasilevy ja se ei kertakaikkiaan toimi tahmatassujen ja siivousintoilijan taloudessa!

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.06.2016

   Vitsit miten magee ja uniikki ratkaisu, varmasti superhieno 🙂
   Hehee, voin kuvitella miten lasissa näkyy pikkuisten jäljet 😀 juuri tässä katselen meidän ikkunan alarajoja, jotka näyttää valossa aika karmeilta 😀

   Vastaa