lapsen mieli

yleinenTags:

Moikka! Tässä on kuvia äitienpäivältä, kun käytiin aamulla kävelyllä+puistoilemassa. Espoon Kivenlahdessa on kyllä kaunista ja muuten tosi kiva asukaspuisto. Täytyy mennä pian uudestaan! Asuttiin Kivenlahdessa kun synnyin, joten muistoja nousee siellä koko ajan pintaan.

Kirjoitinkin eilisen instagram kuvan yhteyteen, että ollaan tutkittu viime viikon aikana matoja, muurahaisia, kuoriaisia ja kukkia. Matilda on aivan innoissaan kun näkee jonkun pikku ötökän ja jaksaa ihmetellä sitä minuutti kaupalla. Tuntuu myös, että lapset kiinnittävät huomiota elämässä nimenomaan niihin pieniin asioihin. Tästä saa kyllä ottaa joka päivä niin paljon mallia. Meidän kaksi vuotiaas elää niin täysillä tätä elämää ja tuulettaa monta kertaa päivässä jotain ihan perusasiaa. Sitten sitä itsekkin alkaa miettimään, että eihän nämä asiat ole niin itsestäänselvyyksiä. Ruoka, leikkipuisto, puhdas luonto jne. Tulikin mieleen, että olisi kiva mennä metsäretkelle tyttöjen kanssa joku päivä. Matilda osaa kävellä jo sen verran hyvin, että ei varmaan kaatuilisi koko ajan ja Mimosa voisi hyvin olla kantorepussa. Ootteko käyneet metsässä eväsretkellä lasten kanssa tai ilman lapsia? 🙂

Meillä viikonloppu on vapaana ilman mitään suunnitelmia. Ihan parasta! Tuntuu, että mekin liikutaan edes takaisin niin paljon, että välillä on kiva olla kotosalla. Tehdään sitten extempore jotain jos tulee mieleen. Ihanaa viikonloppua! <3Sara

ps. voisin tehdä huomisesta päivä mun kanssa postauksen, kun sitä ei ole pitkään aikaan tullut tehtyä ja saatikaan viikonloppupäivänä. 🙂 Palataan siis huomenna illalla!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Sofia 13.05.2016

  Ompa hellyyttävä kuva teistä tuolla rannalla :)♥

  Vastaa
 2. Elina 13.05.2016

  Ihania kuvia! Retket on kyllä parhaita. 🙂 Tehdään niitä aina silloin tällöin, vaikka ei lapsia olekaan.

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.05.2016

   no niin on 🙂 ja nimenomaan eihän retkiin lapsia tarvita. 🙂

   Vastaa
 3. Heidi 13.05.2016

  Työskennellessäni alle 3 vuotiaiden lastentarhanopettajana vein lapsukaisia viikottain metsäretkille. Taaperoista on jännää päästä istumaan esim.kaadunneen puun päälle,
  sammalmonttuun tai itsetehtyyn majaan! 🙂 Välillä huhuiltiin metsänpeikkoja ja joskus saatettiin nähdä vilaukselta sellaisen häntä 😉

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.05.2016

   oi miten ihanalta kuulostaa!! <3 voi että! varmasti ollut ihania hetkiä lapsilla 🙂 ja tietty teillä aikuisilla!

   Vastaa
 4. ester 14.05.2016

  Kauniita kuvia voi että niin ilonen Sara!❤️?

  Vastaa