hymyn takana

yleinenTags:

Moikka! Saan usein palautetta siitä, että blogini on hyväntuulinen. Oon tosi iloinen siitä, että poistiivisuus ja hyvä tunnelma välittyy. Muutamia kertoja oon kirjoittanut siitä, että haluan blogissani jakaa enimmäkseen niitä elämän kivoja ja hyviä juttuja. Se ei tarkoita sitä etteikö elämässäni olisi ollut kaikenlaisia raskaita vaiheita/asioita. Uskon, että meillä kaikilla on omat vaikeat paikat joten mielummin sitä yrittää keskittyä hyvään. Tämän positiivisen ajattelun olen perinyt äidiltäni joka on aina kannustamassa ja ajattelee asioista avoimesti. Tämä piirre on ehdottomasti yksi niistä mitä haluan vaalia ja välittää myös omille tyttärilleni.

Monesti saan myös palautetta hymystäni ja jäin tässä yksi päivä pohtimaan sitä. Oletteko nähneet musta monta kuvaa vakavalla naamalla? Oon sellasissa ”mallikuvissa” superhuono. 😀 Iloisuus, hymy ja lempeys tulee sata kertaa helpommin kuin cool-vakava ilme.. en osaa. Näytellessä pystyn käymään läpi vakavia ja surullisia tunteita, mutta valokuvissa mun on tosi vaikee olla vakavana. Tuntuu myös, että sellaisissa kuvissa en näytä itseltäni. Hymy sopii niin paljon paremmin. Luulen, että hymy on minulle tuttu ja turvallinen tapa olla valokuvissa. Ehkä täytyy alkaa treenailemaan vakavuutta 😀 noot, en jaksa!

Iloista viikkoa! Tässä kuvia eiliseltä kun käytiin metsäretkellä. Matilda oli aivan tohkeissaan ja taidettiin me kaikki muutkin olla. <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

18 kommenttia

 1. Niinu 16.05.2016

  Sulla on ihanan iloinen ja positiivinen blogi, tykkään <3 Ihan lemppareita 🙂 Mä en osaa myöskään olla kuvissa vakavana, aina pitää vähän hymyillä 🙂

  Vastaa
 2. Mimmi 16.05.2016

  Voi elämä miten ihania kuvia taas 🙂 mimosalla niin syötävän näköset posket ja matilda ihan supersöpönä eväsrasiansa(?) kanssa ? ja todellakaan ei pidä opetella vakavana oloa kuvissa, sulla on niin kaunis hymy että sitä pitääkin käyttää! 🙂 ”a smile is the best makeup any girl can wear” ?

  Vastaa
 3. TP 16.05.2016

  Olet niin huippu ja ihana Sara! Nii kiva lukea sun blogia, tulee itsekkin aina hyvälle tuulelle. Tykkään myös lukea lapsistasi vaikka itselläni ei vielä omia ole. Saat sen näyttämään niin helpolta vaikka kaksi pientä kokoajan mukana matkassa 😀 Rakkaus lapsiasi kohtaan välittyy tänne ruudun toiselle puolelle asti. Olette Mikon kanssa mahtava pari ja kiva nähdä miten ihanasti vietätte aikaa perheen kesken. Sinusta huomaa että nautit elämästäsi, säteilet kauneutta! Olet älyttömän luonnonkaunis. Ilo olla mukana seuraamassa elämääsi blogin kautta ja hienoa, että keskityt vain positiivisiin asioihin, kun tuntuu tänä päivänä joka puolelta tulevan negatiivisuutta riittämiin. 😀 Ihanaa aurinkoista ja rakkauden täyteistä kesää koko teidän perheelle! <3

  Vastaa
 4. ester 16.05.2016

  Kaikilla maailman ihmisillä on huonoja ja hyviä päiviä ne kuuluu elämään? Kiva kun oot nii positiivinen? Iloa riittää❤️ Mää oon nähnyt jo tommosia pallo kaulakoruja kaupoissa ne on kyllä kivoja tykkään! Hyvää tätä viikkoa sinne! Vaikka lähditkin Salatut Elämät sarjasta pois niin oon siltikin kokoajan pysynyt mukana tykkäsin sun roolihahmosta oot kuitenkin aika kokenut näyttelijä Sara.:) Sulla on kaunis hymy pidä se.

  Vastaa
 5. Henriikka 16.05.2016

  Tykkään todella paljon et sun blogissa on aina positiivisia juttuja 🙂 Jos itellä on omia murheita ni en kyllä haluis/jaksais lukee toisten ongelmista ja jäädä murehtimaan vielä niitäkin. Ja enkä muutenka haluis lukee muitten murheista koska ne helposti sitte vie iteltäki sen ilosuuden pois. Omat ongelmat riittää.
  Sun postauksista saa aina energiaa ja iloa omaan päivään ja just sen takii tykkään aina lukee niitä 🙂 Hymy on aina hyvä asia ja jos ei päivän aikana muualla hymyä nää ni ainaki sun blogissa näkee <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.05.2016

   joo sama homma.. oon murehtia tyyppiä 😀 ihana kuulla jos viihdyt blogissani <3

   Vastaa
 6. Jenna 16.05.2016

  Olet niin aurinkoinen että saat jopa minut hymyilemään ruudun tällä puolella 🙂 jos mua kiukuttaa jokin asia tai kaikki ei mennyt kuten toivoin, saan täältä itselleni hyvän mielen ja jaksan taas hymyillä. Jokaisella on joskus huonoja hetkiä/asioita elämässä mutta ihastuttava luonteesi näkyy blogin kautta, ja kun luen välillä miten kirjoitat kauniistu äitiydestä tai lapsista niin saat kyyneleet silmiini onnesta<3 sen huomaan miten sydämmellinen ihminen olet & aivan varmasti rakastava äiti <3 sinulla on Sara todella kaunis hymy<3 pyrin itsekkin hymyilemään ja antamaan positiivisen kuvan lapselleni, mutta on toi meidän neiti aurinkoinen kyllä perinyt isänsä hyvä tuulisuutensa valmiiksi 😀 monet kaveritkin kysyy että itkeekö toi teidön lapsi ikinä 😀 olen muuten todella iloinen miten paljon kerrot itsestäsi/perheestäsi täällä blogissa vaikka tietyt asiat onkin salattava niin minusta on mahtavaa seurata myös teidän touhuja tätä kautta! toivon teidän perheelle ihanaa kesää ja kaikkea hyvää <3 jenna

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.05.2016

   Kiitos viestistäsi 🙂 aivan ihana kuulla, että ajattelet noin <3
   Ihanaa kuulla että teillä on siellä hymyilevä pikkunen ja hyväntuulinen isä 🙂 Kyllä sun kelpaa <3
   Kaikkea hyvää myös teidän perheelle, voikaa hyvin <3:)

   Vastaa
 7. J 17.05.2016

  Mistä nuo ihanat pöksyt on ? 🙂

  Vastaa
 8. Charlotte 22.05.2016

  Ihana postaus taas kerran❤️ Mitkä ovat Mimosan ja Matildan toiset ja kolmannet nimet jos heillä on? ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.05.2016

   Ne tulevast suvuista/lähiperheestä, ei olla niitä koskaan ”paljastettu”. 🙂

   Vastaa
 9. Suvi 05.06.2016

  Tänne on nyt pakko pysähtyä kommentoimaan. Käyn aina välillä lukemassa blogiasi ja joka kerta on pakko lukea kaikki väliin jääneet postaukset kerralla.
  Muistan jonkun tekstin tästä samasta aiheesta, kun kirjoitit, että pahalla tuulellakin pakotat kasvoille hymyn ja mieli paranee vähän jo itsestään. (Muistaakseni se olit sinä!) Tätä olen sen jälkeen kokeillut ja se toimii! Olen myös lapsille opettanut samaa, auttaa usein väsykiukkuihin heilläkin, lopulta nauretaan kaikki ihan hölmöille jutuille kippurassa 😀 <3

  Laitan tähän samaan itsestä, kun tuolla toisessa postauksessa niitä kyselit 🙂
  Olen siis 30v kahden lapsen (2- ja 4-vuotiaat) äiti Oulusta. Ammatilta lastenhoitaja, kiinnostunut sisustamisesta ja lastenvaatteista, vähän aikuistenkin 😉
  Tykkään hyvistä elokuvista ja kirjoista vaikka ne lasten myötä onkin jääneet vähemmälle. Vähän samaistun sun ajatusmaailmaan, vaikka ihan yhtä positiivinen en koe olevani, täältä sitä saa onneksi tankattua vähän itsellekin 🙂
  Meidän arkea voi seurata ig:ssä nimimerkiltä surviina, luulen, että nää meidän samanikäiset tyttöset on aika samanlaisia touhuissaan ;D

  Kaikkea ihanaa teidän kesään, nauttikaahan lomasta <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.06.2016

   Ihana kuulla että pidät blogistani <3
   Hei joo se taisi olla mun ajatus.. pitäisi muistaa itsekkin tuo aina arjessa 😀 heh! Mutta kuulostaapas kivalta toi että oot siirtänyt hymyä lapsiisi.. täytyy kokeilla, jospa meilläkin toimisi yhtä hyvin 🙂

   Kuulostat kyllä samanhenkiseltä ja kiinnostuksen kohteetkin menevät yksiin 🙂 myös tuo että elokuvat ja kirjat ovat jääneet lasten jälkeen vähemmälle 😀
   Kaikkea ihanaa myös sinne, aurinkoa ja mahtavaa kesää <3

   Vastaa