K I I T O S

yleinenTags:

Moikka! Keksin jostain, että olisi ihana kuulla enemmän teistä lukijoista ja toteutin eilen postauksen aiheesta. En olisi koskaan osannut aavistaa kuinka paljon ihania kommentteja saisin. Lähdin käymään päivällä kaupassa ja auton ollessa parkissa kurkkasin blogiani. Mun oli pakko soittaa Mikolle, kun olin niin innoissaan siitä miten ihania viestejä oli tullut ja niin monta. Kiitos! Tuntuu, että jokaisesta viestistä pystyi aistimaan millaisia ihmisiä siellä ruudun toisella puolella on. Niin aitoja ja välittäviä <3! Oli ihan mahtavaa miten jokainen kertoi tärkeimmät pääpiirteet elämästään ja miten erilaisia juttuja ihmisillä on. Jollain on monta lasta, jollain pupu ja toisella opiskelu. Lueskelin viestejänne vielä nukkumaan mennessä, sillä niistä välittyi niin hyvä tunnelmaa. Se on kyllä jännä miten paljon voi saada voimaa ja vertaistukea toisten ihan normaaleista jutuista. Mutta niinhän se on, että nimenomaan niihin normaaleihin juttuihin pystyy usein samaistumaan.

Kuten oon monta kertaa kirjoittanut niin oon todella kiitollinen siitä, että te lukijat olette niin ystävällisiä ja musta tuntuu ettei mua haluta ymmärtää väärin. Jos täytyisi koko ajan miettiä kirjoituksia ja ajatuksia, niin bloggaus olisi varmasti paljon hankalampaa.

Sain eilisestä todella paljon intoa ja puhtia, joten mielessä on paljon postausaiheita. Kiitos ihanat! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. ester 19.05.2016

    Miks ihmiset ostaa koruja on se ainakin että ne on tosi kauniita ja näyttää hyvältä:) tykkään kyllä tosta sun pallokorusta ja oon itekkin aatellu ehkä hankkia ehkä ton tyyppisen esimerkiks H&M kaupassa näin tuon tyyppisen. ❤️ Oot kauniina kuvassa sä vaikutat tosi hyvältä ihmiseltä!:)

    Vastaa